Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

I Love Dick isimden kaybediyor, insan diziyi izlediğini söylemeye utanır. :D
I love dick ne be :F Töbest
burda vatandaşın ismi dick yoksa dizi aile dizisi:) isimden dolayı şüpheye düşenler olabilir ama öyle bir durum yok :)

Dick'li diziyi izlemeyi düşünmüyorum :X Keşke Kevin Bacon polisiye yada daha başka türde dizilerde oynasaymiş:X Anne'yi türkçe okudum bi an:F Netflix bakarız heralde? (Diyorum ama bakmaya da bilirim)
anne yi bende türkçe okumuştum o yüzden gözüme çarpmıştı dizi:) ama ilginç bir konusu var neyse ilk bölümlerine bakacağım nasıl olsa?
dick li olanında fragmanı ilginç duruyor :)

@Çiğdem- destere sana aile dizileri bulmuş koşkız:A
foruma girmemiş öyleden sonra en son grinin elli donuna mesaj yazmıştı hogatha :)

burda vatandaşın ismi dick yoksa dizi aile dizisi:) isimden dolayı şüpheye düşenler olabilir ama öyle bir durum yok :)

anne yi bende türkçe okumuştum o yüzden gözüme çarpmıştı dizi:) ama ilginç bir konusu var neyse ilk bölümlerine bakacağım nasıl olsa?
dick li olanında fragmanı ilginç duruyor :)

foruma girmemiş öyleden sonra en son grinin elli donuna mesaj yazmıştı hogatha :)
Anne'yi izleyince ilk yorumunu okurum ona göre yön veririm :X

senin bir dizi vardı eziyet dedinde yine aklıma geldi hanı ufak çocuk kayboluyorduda kertenkele baba ile ana fransaya sefer düzenliyorlardı:) öyle bir eziyet düşman başına umarım öyle bişey çıkmaz :)
Onun ikinci sezonu vardı baya oldu dizinin 4 yada 5. Bölümünde şöyle bi göz attım sadece topal dedektif üzerine kurulmuş:X Başlamadım diziye, başlayak mı :F

Orada. GoT'un çekimleri daha yeni başladı veya başlayacak işte bu diziyi bitirmişlerdir şimdi sıra GoT'a geldi :A Vakit bol onlarda 9 ay aynı diziyi çekmiyorlar sonuçta :A
ayol tek dizide oynayacak diye kural mı var zaten bu dizi 3 bölümlük mini diziymiş aksiyon dizisi sen ezersin 1 günde 3 bölümü bence:A
Ben izlemem aksiyonda olsa @xemrexxx izliyorsa tuhaf bilinmeyen dizidir adamın hayranları bile @MasacRE- @Thequeer bile bilmiyorlar :F @Harunnn60