Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

@OzaN adlı dizi için konu açarsan harika olur ilk bölümü izledim harikaydı ingiliz dizisi ama başrolde isveçli Stellan Skarsgård var bu vatandaş aynı zamanda vikingslerdeki floki nin babası ailecek oyuncuymuş bunlar :)

konuyu takip etme ihtimali olan arkadaşlarıda sayayım kesinlikle @sürgünüm ün seveceği dizi , @Forumdash @MasacRE- @MEnes ve @sokak sanati da izleyecektir :) yalnız tosbağa @xemrexxx ile hogatha @Çiğdem- in izleyiip izlemeyeceğinden emin değilim :)

ayrıca dizinin alt yazıları çıkmış durumda toplam 8 bölüm mini dizi şeklindeymiş

izleyeceğiniz site adresi vereyim benden günah gitsin :)

http://www.dizibox.com/river-1-sezon-1-bolum-izle/

@OzaN adlı dizi için konu açarsan harika olur ilk bölümü izledim harikaydı ingiliz dizisi ama başrolde isveçli Stellan Skarsgård var bu vatandaş aynı zamanda vikingslerdeki floki nin babası ailecek oyuncuymuş bunlar :)

konuyu takip etme ihtimali olan arkadaşlarıda sayayım kesinlikle @sürgünüm ün seveceği dizi , @Forumdash @MasacRE- @MEnes ve @sokak sanati da izleyecektir :) yalnız tosbağa @xemrexxx ile hogatha @Çiğdem- in izleyiip izlemeyeceğinden emin değilim :)

ayrıca dizinin alt yazıları çıkmış durumda toplam 8 bölüm mini dizi şeklindeymiş

ben de dün bu diziyi dicektim izleyen var mı diye:D

ben de dün bu diziyi dicektim izleyen var mı diye:D
aslında downton abbey den dolayı sen ingiliz dizilerine alışkınsın o kısmını unuttuk işin :) ama gerçekten harika bir dizi @OzaN konu başlığı açsada yorumlasak :) yalnız yukarda da etiketledim bizi kaale almamış sanırım :)

aslında downton abbey den dolayı sen ingiliz dizilerine alışkınsın o kısmını unuttuk işin :) ama gerçekten harika bir dizi @OzaN konu başlığı açsada yorumlasak :) yalnız yukarda da etiketledim bizi kaale almamış sanırım :)
Mobilden PC'ye geçince kaale alabilirim. :D

yeni diziler varken bitmiş yabancı dizileri izlemeyi sevmiyorum cnm :F

Anne

I Love Dick

@sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 bunlara bir konu açarsınız sevaba girersiniz :) ikiside 12 mayısta başlayacakmış :)

bakalım başka izleyeni çıkacakmı @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @MelankoliK
@Çiğdem- destere sana aile dizileri bulmuş koşkız:A
I Love Dick isimden kaybediyor, insan diziyi izlediğini söylemeye utanır. :D
Emir'e oy verseydin ben açardım seve seve.

Emir ve Zeynep'e oy verecek misin.:T:
Onu bırakın da bu dizi başlıyor. :A Filmini izlemişsinizdir bence. :A