Hadi geç oldu yat artık sen@MasacRE- İ Rezil etmek için çizmiştim@eskici de istekte bulunmuştu
![]()
@S.A.G.A.T. ı İçki şişesinde çizicem Çılgın profosor gibi olduk deney yapacağmız kurbanlar lazım![]()
![]()
@gözlemci @Forumdash
@S.G.A.T. @gözlemci
Hadi geç oldu yat artık sen@MasacRE- İ Rezil etmek için çizmiştim@eskici de istekte bulunmuştu
![]()
@S.A.G.A.T. ı İçki şişesinde çizicem Çılgın profosor gibi olduk deney yapacağmız kurbanlar lazım![]()
![]()
@gözlemci @Forumdash
@S.G.A.T. @gözlemci
İçmiş halini düşünemiyorum2 bardak çay içtim başka bir şey yokBu bir şey içmemiş halim sen bir de içince gör
![]()
Üzüme çok bakma
Ayrandan etkilenenlere bişey yollamam benNe içtiler acaba senin fikrin var mı![]()
![]()
Bu şeyi ortaya atan sensin sen demesen benim aklıma gelmeyecekti yine2 bardak çay içtim başka bir şey yokBu bir şey içmemiş halim sen bir de içince gör
![]()
Veriyorum gelcen mi?Üzüme çok bakma
Ayrandan etkilenenlere bişey yollamam benHala adres vermedin
![]()
Kendimi fiyonklıcam hemdeVeriyorum gelcen mi?![]()
Zenginsen gelKendimi fiyonklıcam hemdeAras kargo? Mng kargo? UPS kargo yoksa ptt kargo mu istersin
![]()
Çocuk bakıcak olsam cocuk yapmaya giderim
Handene git moral ver en iyisiÇocuk bakıcak olsam cocuk yapmaya giderim![]()
Hiç onlar diyene kadar yanı çizim yaparkan zerre aklına gelmedi eminimEvet seni çok iyi anlıyorum ama ne olursa olsun sanatımızdan vazgeçmek yok![]()
![]()
Aradım sordum dedi sen de mi inandın yaa dedi güldüHandene git moral ver en iyisi![]()
Benim de öyle ama reyizler çok dikkatli ya hemen benzetecek bir şeyler buluyorlarHiç onlar diyene kadar yanı çizim yaparkan zerre aklına gelmedi eminim![]()
harika olmuş oklavaya kaş göz çizmek müthiş bir buluş @eskici tam bir sanat eseri çıkmış ortaya eminim @Çiğdem- çok beğenmiştirEvet şimdi sırada gerçek çizimimiz var![]()
Ekli dosyayı görüntüle 58343
@destere @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx @gözlemci @S.G.A.T. @Sherlock @Arslan Bey
@eskici de güzel iş çıkarmış gerçekten artık seni bu oklava ilemi dövsem
evet sağ kol bamyaya benziyorBak bu iyiymiş işte, şimdi durum eşitlendi@Çiğdem-
Yalnız şimdi @destere gözüyle inceledim de sağ kolda bir tuhaflık var sanki, siz de benim gördüğüm şeyi görüyor musunuz orada@S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60
sağ kolu diyoruzBeğendi tabi neden beğenmesin![]()