Netflix Sex Education - Dizi Yorumları

O zaman @destere ilk 18’e bile giremez hatta kadro dışı kalır A2 takımda sahaya çıkar

Reactions: BARON疼痛
SEX EDUCATION (1.Sezon)

Dizi romantik/dramedi oldugu için üzerinde pek konusulacak veya yorumlanacak olaylar yok. Sadece karakter üzerine bişeyler dersin. Ve sevdiğim karakter oldu
@Çiğdem- @Harunnn60 @kerem @MasacRE- ve özellikle sen @xemrexxx

Glee'nin uzun zamandır yoklugunu çekiyorum
Diziden Glee'nin o tadını aldım. Komedisiyle beraber birşeylerin derdini fazla sıkıcı olmadan anlatıyorlardı. (Glee gibi son sezonlarda saçmalamazlar inş
)

Gillian Anderson Bu kadına Hannibal'da aşık olmuştum o zamandan beridir takip ediyorum. (@destere de burda olmalıydı
) Duruşu, mimiği, tonlaması herşeyiyle tam bir kadın
Dizide görünce sevindim. Diğer dizilerindeki soğuk duruşundan eser yoktu.

Maeve karakteri en sevdiğim karakter oldu. Kız dizinin kesinlikle merkezi. Butun cast onun etrafındayken varlar ancak. Yoksa içleri bomboş. Maeve'in oldugu her sahnede diğerleri ancak izlenebiliyor

(Haksızlık olmasın bazı karakter aşir karikaturize olsa da yerinde ve cuk olmuştu)

Offfff yeter, bıktım!!!! Ezik, sünepe karakterlerin zeki ve herşeyi biliyormus havalarında olmalarından. (BKZ:13RW Clay) Otis anan olmasa sen kesinlikle zayiatın ta kendisisin. Bi de anasına triplenmeler, horozlanmalar. Sen önce gazeteyi çöp kutusuna basket atmayı başar

Adam ve Eric...Seni ilgilendiren burası @xemrexxx
Bildiğin bunlar Kurt ve Karofsky

Eric karakteri bildiğin Kurt. Babasından korkuya açılamayıp sonradan babasından destek göruyor
Abartı giyinmeler filan.

Adamla olan sahnelerine hiç değinmiyorum.Önce zorbalıklar sonradan gey çıkmalar

Dizi gayet keyifli ama +16 dese de +18lik sahneler var, var. Evet var
8/10

@Forumdash 8 verdiğine göre baya beğenmişsin
Leşş filan da dememişsin hayret
Bu aralar bizden değişik diziler izliyorsun

Aaa şuana kadar izlediklerimi beğendim ama bir durmak lazım bu dizi isminden kaybediyor @xemrexxx izlesin
@Harunnn60 @MasacRE-

Hişt hiç kimse lady Hummel olamaz ağzıni yırtarım

Titansı bitirip parfüme geçecez zaten 6 bölümmüş şu 6 bölümlükler güzel vlla ingiliz dizilerine kanım kaynadı @Harunnn60 sayesinde
@xemrexxx @Forumdash
Bunu bende beğenmedim dizinin ismi filan bir garip
Evet Parfüme bakarız zaten 6 bölüm

Bodyguard tam senlikti demiştim sana
Aslında Türk versiyonu yapılsa fena olmaz

Titansı bitirip parfüme geçecez zaten 6 bölümmüş şu 6 bölümlükler güzel vlla ingiliz dizilerine kanım kaynadı @Harunnn60 sayesinde
@xemrexxx @Forumdash

Ben izlersem bunu izlerim, parfümle falan işim olmaz
Bu arada Punisher 2. sezonu da yayınlandı haberiniz olsun

Geçen gün öyle demiyordun ama, şimdi mi aklın başına geldi

@xemrexxx @Forumdash

bir gün herkes bnim izlediğim dizileri izlicek ben de sizi spoilera boğup intikam alıcam

Aaa şuana kadar izlediklerimi beğendim ama bir durmak lazım bu dizi isminden kaybediyor @xemrexxx izlesin
@Harunnn60 @MasacRE-
Bırak artık şu masumane kız ayaklarını ve izle
Parfüme izlicem diyorsun ama o dizi daha sapıkca, koltuk altı ter bezlerinin kokusu filan afdsgahdjsakf

Hişt hiç kimse lady Hummel olamaz ağzıni yırtarım
Kurt'üne de laf ettirmiyor hala
Banane yaa al birini vur ötekisine
Sadece hikayeler copy+paste
İzledin dimi diziyi. Çünkü sen kaçirmazsın böyle dizileri

bir ara bakrım ilk bölüme