Çok izliyorsun ama dizilerin yarısı asker yarısı taçlı kadınlar yanı toplamda iki dizi diyebiliriz bencedeaz ama öz seçerim ben
Çok izliyorsun ama dizilerin yarısı asker yarısı taçlı kadınlar yanı toplamda iki dizi diyebiliriz bencedeaz ama öz seçerim ben
Asker mi 😱Çok izliyorsun ama dizilerin yarısı asker yarısı taçlı kadınlar yanı toplamda iki dizi diyebiliriz bencede
Hiç yabancı asker dizisi bilmiyordum sen @Harunnn60 ile dizi etkinliği için dizi listeni yolladın 30 dizi varsa 15 i taçlı kadınlardı diğer 15 i asker dizileriydiAsker mi 😱
Kuru iftira 😱Hiç yabancı asker dizisi bilmiyordum sen @Harunnn60 ile dizi etkinliği için dizi listeni yolladın 30 dizi varsa 15 i taçlı kadınlardı diğer 15 i asker dizileriydi
Tüfekli tüfekli adamlar rambo gibi öyle afişli bir sürü dizi vardıKuru iftira 😱
ne azı be hergün seçiyon değiştiriyonaz ama öz seçerim ben
Dizide olan şeyleri yazıp, bundan memnun olduğumu belirttim. Ekstra bir yorum yok yani.Bu nasıl sıvama aşkıdır yazmış da yazmış 😱
Sana bunlar düşer umarımne azı be hergün seçiyon değiştiriyon
ben avatarımdaki gibilere layığım
O daha az kullanılmışlata bakarben avatarımdaki gibilere layığım
ben 0 km yimO daha az kullanılmışlata bakar
Kiz raporun tarihinde 2009 yazıyor 2019 değilben 0 km yimBekaret raporum var
Daha dün aldım cnm doktorumdanKiz raporun tarihinde 2009 yazıyor 2019 değil
Doktora ne verdin rapor içinDaha dün aldım cnm doktorumdan
Sana bekaret raporu verilmesi için gereken parayla boğazda yalı alınırParaNe verilir ki başka
Bende yalıyı satıp parasını öyle ödedim işteSana bekaret raporu verilmesi için gereken parayla boğazda yalı alınır@Çiğdem- @DarkLegenD @kerem @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?