Yiğit Denize İçerde dizisi gibi oyun oynayacak Zaten geçen bi replikte "İçerde" diyerek diziye gönderme yapıldımisafir vardi bakamadim
nasil gidiyor dizi ?
yarın bakmaya çalısıcam yiğit denizin kimliğine ne tepki veriyorYiğit'in delirme halleri süper Kasıntı beyefendi rolünden güzel sıyrılıyor. Sonraki projesi kesinlikle sapık aşık rolleri olmalı @Çiğdem-
Yiğit Denize İçerde dizisi gibi oyun oynayacak Zaten geçen bi replikte "İçerde" diyerek diziye gönderme yapıldı
Şuan Deniz bişey bilmiyor yiğit eskilerden bişeyler anlatıyor.yarın bakmaya çalısıcam yiğit denizin kimliğine ne tepki veriyor
gece izlerim tekrar yorum yapmaya absladığına göre dizi iyi durumda olmalı inş ab gurubund 4 ortlamada devam ederŞuan Deniz bişey bilmiyor yiğit eskilerden bişeyler anlatıyor.
5 alır inş dicem de 4 kanalda ortak kitle var resmengece izlerim tekrar yorum yapmaya absladığına göre dizi iyi durumda olmalı inş ab gurubund 4 ortlamada devam eder
Net bi sonuç yok gibi tripleşmedeler tuna yine Deniz'e yardım ediyor.Tuna mevzusu ne oldu. Deniz inanmamisti sogutmaya calistigini anlamisti
4 devam etseyine yeter ayoll 3 reytinge sinir oluyorum ben ama 5 te olabilir yarın ge.en haftakıbölümün gzıyla5 alır inş dicem de 4 kanalda ortak kitle var resmen
Net bi sonuç yok gibi tripleşmedeler tuna yine Deniz'e yardım ediyor.
Tuna harika . her kiza tuna gibi sevgili nasip olsun5 alır inş dicem de 4 kanalda ortak kitle var resmen
Net bi sonuç yok gibi tripleşmedeler tuna yine Deniz'e yardım ediyor.
Bugun @mrt-06 senle dalga geçmiş gördum senin 5 reytingin 5 share olarak geri dönerse terliği vururum ağzına4 devam etseyine yeter ayoll 3 reytinge sinir oluyorum ben ama 5 te olabilir yarın ge.en haftakıbölümün gzıyla
Niye işimizi zorlaştiriyorsunuz? kızlar Deniz gibi saftrik olmasın bence bu yol gayet basit ve kolayTuna harika . her kiza tuna gibi sevgili nasip olsun
HHAH 4 reytingte yeter 3 e yeniden düşmesin yeter ayollBugun @mrt-06 senle dalga geçmiş gördum senin 5 reytingin 5 share olarak geri dönerse terliği vururum ağzına
Niye işimizi zorlaştiriyorsunuz? kızlar Deniz gibi saftrik olmasın bence bu yol gayet basit ve kolay
Tunaya hayranim ondan öyle diyorumBugun @mrt-06 senle dalga geçmiş gördum senin 5 reytingin 5 share olarak geri dönerse terliği vururum ağzına
Niye işimizi zorlaştiriyorsunuz? kızlar Deniz gibi saftrik olmasın bence bu yol gayet basit ve kolay
Hmmm kendine nasiplenme duası yaniTunaya hayranim ondan öyle diyorum
haha bir nevi öyleHmmm kendine nasiplenme duası yani