Yiğit Denize İçerde dizisi gibi oyun oynayacakmisafir vardi bakamadim
nasil gidiyor dizi ?
yarın bakmaya çalısıcam yiğit denizin kimliğine ne tepki veriyorYiğit'in delirme halleri süperKasıntı beyefendi rolünden güzel sıyrılıyor. Sonraki projesi kesinlikle sapık aşık rolleri olmalı @Çiğdem-
Yiğit Denize İçerde dizisi gibi oyun oynayacakZaten geçen bi replikte "İçerde" diyerek diziye gönderme yapıldı
![]()
Şuan Deniz bişey bilmiyor yiğit eskilerden bişeyler anlatıyor.yarın bakmaya çalısıcam yiğit denizin kimliğine ne tepki veriyor![]()
gece izlerim tekrar yorum yapmaya absladığına göre dizi iyi durumda olmalı inş ab gurubund 4 ortlamada devam ederŞuan Deniz bişey bilmiyor yiğit eskilerden bişeyler anlatıyor.
5 alır inş dicem de 4 kanalda ortak kitle var resmengece izlerim tekrar yorum yapmaya absladığına göre dizi iyi durumda olmalı inş ab gurubund 4 ortlamada devam eder![]()
Net bi sonuç yok gibi tripleşmedeler tuna yine Deniz'e yardım ediyor.Tuna mevzusu ne oldu. Deniz inanmamisti sogutmaya calistigini anlamisti
4 devam etseyine yeter ayoll 3 reytinge sinir oluyorum ben ama 5 te olabilir yarın ge.en haftakıbölümün gzıyla5 alır inş dicem de 4 kanalda ortak kitle var resmen
Net bi sonuç yok gibi tripleşmedeler tuna yine Deniz'e yardım ediyor.
Tuna harika . her kiza tuna gibi sevgili nasip olsun5 alır inş dicem de 4 kanalda ortak kitle var resmen
Net bi sonuç yok gibi tripleşmedeler tuna yine Deniz'e yardım ediyor.
Bugun @mrt-06 senle dalga geçmiş gördum senin 5 reytingin 5 share olarak geri dönerse terliği vururum ağzına4 devam etseyine yeter ayoll 3 reytinge sinir oluyorum ben ama 5 te olabilir yarın ge.en haftakıbölümün gzıyla![]()
Niye işimizi zorlaştiriyorsunuz? kızlar Deniz gibi saftrik olmasın bence bu yol gayet basit ve kolayTuna harika . her kiza tuna gibi sevgili nasip olsun
HHAH 4 reytingte yeter 3 e yeniden düşmesin yeter ayollBugun @mrt-06 senle dalga geçmiş gördum senin 5 reytingin 5 share olarak geri dönerse terliği vururum ağzına
Niye işimizi zorlaştiriyorsunuz? kızlar Deniz gibi saftrik olmasın bence bu yol gayet basit ve kolay![]()
Bugun @mrt-06 senle dalga geçmiş gördum senin 5 reytingin 5 share olarak geri dönerse terliği vururum ağzına
Niye işimizi zorlaştiriyorsunuz? kızlar Deniz gibi saftrik olmasın bence bu yol gayet basit ve kolay![]()
Hmmm kendine nasiplenme duası yaniTunaya hayranim ondan öyle diyorum
haha bir nevi öyleHmmm kendine nasiplenme duası yani![]()