ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Gittikçe siradanlasiyot cunku hikaye bir konuya bagli artik baglamalari lazim gerceklerr ortaya ciksin ne olacaksa olsun boylr devam ederse bende birakirimf

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diziyi başlarda büyük heyecanla izlerdim çünkü konu olarak oldukça farklıydı öbür yapımlardan Buda diziyi izlemeyi sağladı son bölümde iremin denize karşı kıskançlık tavırları iyice bölümü saçma yaptı kaç bölümdür iki arkadaşın durumu bu öbür bölümlerde irem ile deniz birbiri için zuzu filan diyordu iremin şakalı konuşmaları denize moral olacak laflarını denizinde aşırı şaşkın hallerini farklı tavırlarını özledim:( ama ısrarla kaç bölümdür aralarında bunlar yok:(

Diziyi başlarda büyük heyecanla izlerdim çünkü konu olarak oldukça farklıydı öbür yapımlardan Buda diziyi izlemeyi sağladı son bölümde iremin denize karşı kıskançlık tavırları iyice bölümü saçma yaptı kaç bölümdür iki arkadaşın durumu bu öbür bölümlerde irem ile deniz birbiri için zuzu filan diyordu iremin şakalı konuşmaları denize moral olacak laflarını denizinde aşırı şaşkın hallerini farklı tavırlarını özledim:( ama ısrarla kaç bölümdür aralarında bunlar yok:(

Aynen öyle İremin değişimi diziye yaramadı yapmayacaklardı bunu bence İrem
denizi seven arkadaşı olarak kalmalı idi😉

İrem cok yapmacik kaldi yillar once cekilen bir dizi vardi kiz cirkin falan sonra guzellesince patronun ilgiisni cekiyor ne yalan soyleyeyim ben o dizinin aynisi sandim sonra baktim.hikaye farkli ama artik sikti su irem kimi kimden kiskaniyorsun resmen denizin hayatini elinden aliyor onda buna goz yumuyor son yaptiklarindan sonra ben olsam o kizin yuzune bakmazdim ama denizde nerde anlasa ya seni. Baskasina yapmaya calisiyor be kadin

12. Bölüm itibariyle diziyi toparladılar şu anki senaryodan ve olaylardan memnunum. Gazi karakterini iyi kullandılar. Dizide karakterler az yani tüm karakterler aynı ortamda birleştiği için hikayenin yönünde sıkmaması açısından farklılık şarttı. Son bölümde Buket ile Cemal'e nihayet fazla sahne verdiler sahneleri çok iyiydi umarım bu şekilde güzelce kullanırlar bu ikiliyi. Bu haftaki fragmanda epey iyi gözüküyor. :D

İrem pisligine yan tarafından kamyon çarpar bunu elinde koz tutup Yigite kendini yakın tutacak bu iş çok uzadı sırlar bir an önce açığa çıkmalı .

Dizi Komedi olarak başladı Dramın dibini vurdu.Bu kadarda klişe fazla iyice yeşilçama bağladılar şu kazada klişenin daniskası oldu.

Artık bu iş iyice uzadı eğer devam edebilecek bir hikaye bulamıyorsanız diziyi iyice saçma bir hale getirmeden final yapın.Orjinali 16 bölüm olan 1 saatlik diziden daha kaç bölüm uzatacaksın.

Ayrıca farzedelim ki İrem ve Yiğit evlendi ama gerçekte Deniz ile evlenmiş olmuyor mu?Sonuçta kimlik denizin.

Son düzenleme:
Dizi Komedi olarak başladı Dramın dibini vurdu.Bu kadarda klişe fazla iyice yeşilçama bağladılar şu kazada klişenin daniskası oldu.

Artık bu iş iyice uzadı eğer devam edebilecek bir hikaye bulamıyorsanız diziyi iyice saçma bir hale getirmeden final yapın.Orjinali 16 bölüm olan 1 saatlik diziden daha kaç bölüm uzatacaksın.

Ayrıca farzedelim ki İrem ve Yiğit evlendi ama gerçekte Deniz ile evlenmiş olmuyor mu?Sonuçta kimlik denizin.
Evet:F

İrem intihara kalkişti Deniz herşeyden vazgeçti. Trafik kazası oldu, Yiğit acır evlenir. Sahte kimlikle evlendiği için İrem'i hapse de yollarlar sezon sonu :Fyada finalde diyeyim daha ne kadar uzatacaklar? Gölge kitabı çıkarmiş zaten. Tunasız olmaz dizi:T:

Bir diziyide rayından çıkmasın , gerçekten haftaya gelecek bölümde tam klişe olacak
Yiğit ırem için vicdan yapar böyle gider, Atv ikinci fragmanı vermek zorunda bu fragman çok büyük tepki topladı , Haftaya son şansı olacak benim için

Evet onu bend efarkettim ama.dizinin sonunu izleyemeedim.ya ne oldu ki

15. bölümü bitirdim ama vasat bir bölüm oldu. Sadece Deniz, İrem Cemal'in ofis sahnesinde sesli gülebildim onun dışında boş saçma gereksiz sahnelerle geçti dizi bazı kısımları atlaya atlaya geçtim zaten. 16. bölümde bu şekilde olursa kalan bölümlerde sadece Zeynep Çamcı'nın sahnelerine bakıcam. :T: Lütfen daha fazla ilerlemeden senarist değiştirin.........

Yine gercekler ortaya cikmadi Ama Yigit suphelenmeye basladi artik gercekler ortaya ciksin istiyorum

Son bölüm harikaydı. Cemal dizide gizli favorim. :D Go-flamingo ya gelen şu "yıkanmaya inanmayan" karakterin gelişiyle o sahneler daha bi keyifli hal aldı. :D

Bu hafta güzel bölüm olacak fragmana göre ama kesin ilk fragman sahnesi sonda gösterilir:bağır:

@Forumdash , @Billy Kane ilk fragman bence bu bölüm sonunda olacak kısa kesitdi , telif hakları yüzünden ilk fragmanı iptal ettiler dün akşam yeni fragmanı çıktı perşembe günü bir tanıtım daha gelir gibi duruyor . Aslında Seviyor Sevmiyor dizisinin hâlâ insanları kendine çekme şansı var , Senaristler fan kitlesinin arkasına çok takılıyor ona göre senaryo yazıyor özellikle liseli kesim Tuden tarafında , daha olgun kesim yiden tarafinda duruyor , kesinlikle yiden sahnesi çok olmalı , Tuna çok iyi , düşünceli , yardımsever insan olabilir ama gerçekleri bilmesine rağmen , Oyun'nun içinde kendini kahraman ilan etti , Tuna'yı karakter olarak sevmiyorum . Deniz son iki bölüm de çoğu insanın nefretini kazanmaya başladı umarım en kısa sürede sır açığa çıkar ; sır açığa çıktıktan sonra yiden sahnesi bol olursa dizi yükselir hâlâ pusuda sır ' rın çıkmasını bekleyen reytingli seyirci var.

@Forumdash , @Billy Kane ilk fragman bence bu bölüm sonunda olacak kısa kesitdi , telif hakları yüzünden ilk fragmanı iptal ettiler dün akşam yeni fragmanı çıktı perşembe günü bir tanıtım daha gelir gibi duruyor . Aslında Seviyor Sevmiyor dizisinin hâlâ insanları kendine çekme şansı var , Senaristler fan kitlesinin arkasına çok takılıyor ona göre senaryo yazıyor özellikle liseli kesim Tuden tarafında , daha olgun kesim yiden tarafinda duruyor , kesinlikle yiden sahnesi çok olmalı , Tuna çok iyi , düşünceli , yardımsever insan olabilir ama gerçekleri bilmesine rağmen , Oyun'nun içinde kendini kahraman ilan etti , Tuna'yı karakter olarak sevmiyorum . Deniz son iki bölüm de çoğu insanın nefretini kazanmaya başladı umarım en kısa sürede sır açığa çıkar ; sır açığa çıktıktan sonra yiden sahnesi bol olursa dizi yükselir hâlâ pusuda sır ' rın çıkmasını bekleyen reytingli seyirci var.
Yeni fragman olarak bunu yayınlamışlar ilk fragmanla aynı sadece eskilerden flashback eklemişler. :D

Bence ergen kitle yidenci tudenciler daha yaşı başı almiş insanlar gibi geliyor:X Kendimden pay biçersek ben tudenciyim. ergeenler hep başrolleri birbirine yakıştırıyorlr:X
Telif hakkı derken?

Bence ergen kitle yidenci tudenciler daha yaşı başı almiş insanlar gibi geliyor:X Kendimden pay biçersek ben tudenciyim. ergeenler hep başrolleri birbirine yakıştırıyorlr:X
Telif hakkı derken?
pazar günü verilen fragmanda arka planda şarkı çalıyordu ya , o şarkı için telif sorunu çıkmış şimdi yeni fragman hazırlamış atv bu da güzel , Benim görüşüm sırlar ortaya çıktıktan sonra reytingde artış bekliyorum çünkü pazar günleri , hiç bir dizinin yeri sabit değil .

Yeni fragman olarak bunu yayınlamışlar ilk fragmanla aynı sadece eskilerden flashback eklemişler. :D
Bu fragman güzel olmuş ,atv kolay kolay bitirmez diziyi , kanal sosyal medyada bu diziye çok özen gösteriyor belki denk gelmiştir , diğer dizilerine bu kadar muamele yapmıyor.

Acaba gercekler ortaya cikti mi son yayinlanan bolume.bakamadim