Fragman oldukça iyiYeni Bölüm 8 Ocak Pazar atv'de!
hayır yiğit in kareşi korkutmak İçin yaptı deniz yiğit ile Tuna ya yalan söyledi yiğit. İle Tuna hasta Tuna yı. Seçti deniz irem yine doğru yaptı onun tarafındayımDeniz vuruldumu izleyemedim
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz tunayi mi sectihayır yiğit in kareşi korkutmak İçin yaptı deniz yiğit ile Tuna ya yalan söyledi yiğit. İle Tuna hasta Tuna yı. Seçti deniz irem yine doğru yaptı onun tarafındayım
Evet tuna şifreden hastalığına yakalandı Tuna hasteneye gitti deniz yiğit e dedik İ Tuna buluşacağını söylemedi İrem yiğit. E dedi deniz sana yine yalan söylüycek dedi ve deniz ile Tuna'nın fotolarını çekti ve yiğit e gösterdi yiğit deniz e dediki seni affediyorum yalan İçin bir seçim. Yap dedi ve deniz Tuna'yı seçtiDeniz tunayi mi secti
İrem.ne yapti anlamadim ki
Galiba yigitte hasta arada burnu kaniyorEvet tuna şifreden hastalığına yakalandı Tuna hasteneye gitti deniz yiğit e dedik İ Tuna buluşacağını söylemedi İrem yiğit. E dedi deniz sana yine yalan söylüycek dedi ve deniz ile Tuna'nın fotolarını çekti ve yiğit e gösterdi yiğit deniz e dediki seni affediyorum yalan İçin bir seçim. Yap dedi ve deniz Tuna'yı seçti
Haftaya yiğit ölücekmiş irem sarılıyo deniz yiğit İ haketmiyor İrem hakkediyor
Evet ama dizi yakında bitecek gibiGaliba yigitte hasta arada burnu kaniyor
Diziyi izleyemedim acilen birinden bilgi istiyorum aslında yarısına kadar izledim sonra eşim değişti kanalı bir ara gördüm deniz ağlıyordu siyahlar içindeydi yiğit oldu mı acaba dedim ne oldu yigiteFragman