Bizim hakkımızdaki itirafı sen mi yaptın yoksa?Alamancı @kerem diyordur ama alaman paraları için takılıyor zaten onunla konu başlığıyla alakalı değil![]()
![]()
![]()
Bizim hakkımızdaki itirafı sen mi yaptın yoksa?Alamancı @kerem diyordur ama alaman paraları için takılıyor zaten onunla konu başlığıyla alakalı değil![]()
![]()
![]()
İsimsiz itiraf yapmıyorum ben birde boncuksuz tabiBizim hakkımızdaki itirafı sen mi yaptın yoksa?![]()
@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksaİsimsiz itiraf yapmıyorum ben birde boncuksuz tabiBu hafta övecek adam bulamadım daha doğrusu unutmuşum
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx
Beni övmeliydin. Otur sıfır.İsimsiz itiraf yapmıyorum ben birde boncuksuz tabiBu hafta övecek adam bulamadım daha doğrusu unutmuşum
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx
Ya neden ifşa ediyorsun beni?@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @BullyEkli dosyayı görüntüle 72079
Okumayın arkadaşlar sen beni dinleBeni övmeliydin. Otur sıfır.
Ateş püskürdüm itirafa. Saçma sapan iftiralar aymışlar yine bana. Kinse bulup diri diri gömmek istiyorum.![]()
Ya neden ifşa ediyorsun beni?![]()
Oyüzden şapkası hep kafasında demek@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @BullyEkli dosyayı görüntüle 72079
Bence yok gibi duruyor@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @BullyEkli dosyayı görüntüle 72079
Nerede gördün 😱 ona da mı verdin gööööönlünü 😱Bence yok gibi duruyor![]()
Sanane be aramızdaNerede gördün 😱 ona da mı verdin gööööönlünü 😱