Onlar beni değil ben onları yalnız bırakıyorumKızlar seni nasıl yalnız bırakıyor ya halbuki çok cool ve havalısın
Hayatım kelimesinin anlamı çok büyük. O kelimeyi asla kullanmam. Şimdi burda detaylıca girmeye üşendim ama hayatım kelimesi çok fazla... Onun bana nasıl sesleneceğini kendisi bilir, ismimle bile seslense problem yok.Niye ya sana yakışır demek aşkım olmasada bari hayatım de peki sevgilinin sana nasıl hitap edilmesini isterdin
Kudur kıskançlıktanKütük dostum? 😱 @Maskeli Fedai
Neyini kıskanacağım be, sadece acıdım kütük dostuma @Maskeli FedaiKudur kıskançlıktan
Dosi niye güldürdü attın
Kütük dostun bana bu soruyu sorarak konuyu upplatmayacaktı. @serhatt olayı lehine çevirdiNeyini kıskanacağım be, sadece acıdım kütük dostuma @Maskeli Fedai
Beni elde edemedin Çok istemene rağmenNeyini kıskanacağım be, sadece acıdım kütük dostuma @Maskeli Fedai
Ayağınızı denk alınKütük dostun bana bu soruyu sorarak konuyu upplatmayacaktı. @serhatt olayı lehine çevirdi
Kütük dostunun başına bu bela benim yüzümden geldi
Onlar beni değil ben onları yalnız bırakıyorum
Hayatım kelimesinin anlamı çok büyük. O kelimeyi asla kullanmam. Şimdi burda detaylıca girmeye üşendim ama hayatım kelimesi çok fazla... Onun bana nasıl sesleneceğini kendisi bilir, ismimle bile seslense problem yok.
Dene zaten
Öyle istese bile o kelimelerin saçma olduğuna onu ikna ederim bir şekilde. Yani benden o kelimeleri beklemesin...Bak sen laflara gel demek sen yalnız bırakıyosun bence adım atan oluyordur sen cool takılarak pas vermiyorsundur onlarda o yüzden yalnız bırakıyordur
Hımm doğru diyon hayatım kelimesi fazla durabilir ama illa bana aşkım de derse ne olacak bide şey telefon kayıtıda önemseyebilir oraya aşkım diye kayıt et diyebilir
Kız hitap ettiğin kişi kerem ne dersen de
Öyle istese bile o kelimelerin saçma olduğuna onu ikna ederim bir şekilde. Yani benden o kelimeleri beklemesin...
Kütük dostum? 😱 @Maskeli Fedai
Kudur kıskançlıktan
YalanKütük dostun bana bu soruyu sorarak konuyu upplatmayacaktı. @serhatt olayı lehine çevirdi
Kütük dostunun başına bu bela benim yüzümden geldi
Yaşadıklarının arkasında dur biraz
Kız hitap ettiğin kişi kerem ne dersen de
Alamancı @kerem diyordur ama alaman paraları için takılıyor zaten onunla konu başlığıyla alakalı değil