Sevgilinize Nasıl Hitap Edersiniz?

?

• Kullanılan toplam oy
    16
:ANiye ya sana yakışır demek aşkım olmasada bari hayatım de :Fpeki sevgilinin sana nasıl hitap edilmesini isterdin
Hayatım kelimesinin anlamı çok büyük. O kelimeyi asla kullanmam. Şimdi burda detaylıca girmeye üşendim ama hayatım kelimesi çok fazla... :A Onun bana nasıl sesleneceğini kendisi bilir, ismimle bile seslense problem yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Onlar beni değil ben onları yalnız bırakıyorum :A

:A :A Bak sen laflara gel demek sen yalnız bırakıyosun bence adım atan oluyordur sen cool takılarak pas vermiyorsundur onlarda o yüzden yalnız bırakıyordur:F

Hayatım kelimesinin anlamı çok büyük. O kelimeyi asla kullanmam. Şimdi burda detaylıca girmeye üşendim ama hayatım kelimesi çok fazla... :A Onun bana nasıl sesleneceğini kendisi bilir, ismimle bile seslense problem yok. :A

Hımm doğru diyon hayatım kelimesi fazla durabilir ama illa bana aşkım de derse ne olacak :Abide şey telefon kayıtıda önemseyebilir oraya aşkım diye kayıt et diyebilir:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
:A :A Bak sen laflara gel demek sen yalnız bırakıyosun bence adım atan oluyordur sen cool takılarak pas vermiyorsundur onlarda o yüzden yalnız bırakıyordur:F

Hımm doğru diyon hayatım kelimesi fazla durabilir ama illa bana aşkım de derse ne olacak :Abide şey telefon kayıtıda önemseyebilir oraya aşkım diye kayıt et diyebilir:A
Öyle istese bile o kelimelerin saçma olduğuna onu ikna ederim bir şekilde. :A Yani benden o kelimeleri beklemesin... :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Kız hitap ettiğin kişi kerem ne dersen de:A
Bu konuya yazsam @xemrexxx uğraşmaya başlayacak en iyisi susmak :A @Çiğdem @kerem
Alamancı @kerem diyordur ama alaman paraları için takılıyor zaten onunla konu başlığıyla alakalı değil :A :A :A
4.jpg

• Güldürdün
Reactions: kerem and xemrexxx