Bizim hakkımızdaki itirafı sen mi yaptın yoksa?Alamancı @kerem diyordur ama alaman paraları için takılıyor zaten onunla konu başlığıyla alakalı değil
Bizim hakkımızdaki itirafı sen mi yaptın yoksa?Alamancı @kerem diyordur ama alaman paraları için takılıyor zaten onunla konu başlığıyla alakalı değil
İsimsiz itiraf yapmıyorum ben birde boncuksuz tabi Bu hafta övecek adam bulamadım daha doğrusu unutmuşum @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxxBizim hakkımızdaki itirafı sen mi yaptın yoksa?
@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @Bullyİsimsiz itiraf yapmıyorum ben birde boncuksuz tabi Bu hafta övecek adam bulamadım daha doğrusu unutmuşum @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx
Beni övmeliydin. Otur sıfır.İsimsiz itiraf yapmıyorum ben birde boncuksuz tabi Bu hafta övecek adam bulamadım daha doğrusu unutmuşum @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx
Ya neden ifşa ediyorsun beni?@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @BullyEkli dosyayı görüntüle 72079
Okumayın arkadaşlar sen beni dinleBeni övmeliydin. Otur sıfır.
Ateş püskürdüm itirafa. Saçma sapan iftiralar aymışlar yine bana. Kinse bulup diri diri gömmek istiyorum.
Ya neden ifşa ediyorsun beni?
Oyüzden şapkası hep kafasında demek @Harunnn60@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @BullyEkli dosyayı görüntüle 72079
Bence yok gibi duruyor@kerem in estetiğe ihtiyacı var sanırım @Harunnn60 red mi etti yoksa @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @BullyEkli dosyayı görüntüle 72079
Nerede gördün 😱 ona da mı verdin gööööönlünü 😱Bence yok gibi duruyor
Sanane be aramızdaNerede gördün 😱 ona da mı verdin gööööönlünü 😱