Maskeli Fedai
Favori Üye
Yok Fikirler değiştihâlâ aynı fikirdemisin acaba? Bir de acaba 2013'ten bu yana yalnız olmaktan dertli kişiler hala aynımı merak ettim @denizz19
Sayende anket yine canlansın
Yok Fikirler değiştihâlâ aynı fikirdemisin acaba? Bir de acaba 2013'ten bu yana yalnız olmaktan dertli kişiler hala aynımı merak ettim @denizz19
Onun üzerinden çok sular aktı, okyanuslar aktı hatta
Belli bir akışma olmuş orası kesinOnun üzerinden çok sular aktı, okyanuslar aktı hatta
kıskanmaaBelli bir akışma olmuş orası kesin
"My old bitch" olarak değiştiriyorum. Çok emek çekti kendisi.
Yalnızımhâlâ aynı fikirdemisin acaba? Bir de acaba 2013'ten bu yana yalnız olmaktan dertli kişiler hala aynımı merak ettim @denizz19
Ne diyeceğim hakkında net bir fikrim yok... Hayatım veya aşkım demeyeceğimden eminim ama.
Yalnızım
Yanlızlık huzurdurYalnızım
iyiki bi @Maskeli Fedai 'nin konuyu uplatmasına vesile oldum konu çoştuToplum içinde, aile ortamında vb genel olarak ismiyle hitap ederim elbette. Daha mahrem rahat yerlerde ise duygu ve ruh haline göre değişir. Ancak “sevgilim” sözcüğü çok nadir kullanabilecek, ancak aşırı duygu seli esnasında görülür zira kelimenin kendisi akıcı bir hitap biçimi değil Türkçede. Aşkım kelimesi ise günümüzde insanların ağzında sakız gibi noktalama işareti gibi kullandıklarının aksine daha özel bir kullanıma sahiptir. Sadece söz konusu olduğunda insanın kalp atışını hızlandıran özel ve biricik kişiye karşı kaçınılmaz olarak kullanılır, zira hitap şeklini geçip kelimenin asli anlamı gerçeklik kazanır bir noktadan sonra.