Yok yok sosyal medyada iyiyim. İlk bölümler genelde düşük gelir ama ben totalde 3,50 AB grubunda 3,75 ile başladım.Reytingler az geldi sanki
Yok yok sosyal medyada iyiyim. İlk bölümler genelde düşük gelir ama ben totalde 3,50 AB grubunda 3,75 ile başladım.Reytingler az geldi sanki
Nasıl hesapladın ?Yok yok sosyal medyada iyiyim. İlk bölümler genelde düşük gelir ama ben totalde 3,50 AB grubunda 3,75 ile başladım.
3 sayfa konuşuldu yani çok geveze bir sayfa oldu ve sosyal medyada oldukça konuşulmuş oldu.Nasıl hesapladın ?
Anladım3 sayfa konuşuldu yani çok geveze bir sayfa oldu ve sosyal medyada oldukça konuşulmuş oldu.Totali şöyle hesapladım yorum yazanlara baktım totalik üyeler daha az vardı o yüzden totalim düşük geldi ama AB kitle dizi izleyen üyeler azıcık daha fazlaydı o yüzden daha yüksek.
Bugün ki programında 1'den 10'a kadar anket ekle ben hesaplarım.Anladımşu reyting sistemi gelse keşke , benim programım reytingi nasıl onu ögrenirdim
TmmBugün ki programında 1'den 10'a kadar anket ekle ben hesaplarım.
1 hafta işte, yalnız öyle puanın kaç diye sorma yok herkes kendi isteği ile verecek.Tmmreyting ölçümü kaça kadar sürüyor ?
Anladım Tmm o zman1 hafta işte, yalnız öyle puanın kaç diye sorma yok herkes kendi isteği ile verecek.Diğer arkadaşlar da merak ediyordu sistemi görmüş olurlar.
Onu ben jenerik olarak değil bitiş müziği olarak kullandım kizumDaha yeni gördüm ama bildirim gelmedi.Güzel olmuş beğendim ama jeneriği neden sona koydun @denizz19 anlamadım.
Jeneriği dizinin ortasında mı girdin?Onu ben jenerik olarak değil bitiş müziği olarak kullandım kizumBenim kendi jeneriğim var görmedin mi?
Orhan'ın öleceği belli değil ki açık kapı bıraktım. O koyduğum müzikler sahne arası müzikleri.Jeneriği dizinin ortasında mı girdin?Onu da soracaktım ben ama sahne için koydun sandım ben.Yalnız çok hızlı girmişsin olaya hemen öldürdün uşağum Orhan'ı sen.
Yok artık Gülben mi güzel değil ne diyor Yıldırım @Yakamoz-Asi 😱İbrahim Kendircinin şarkısı güzeldi
Bölüme başladım ama önce karakterleri buldum da o gülben de hiç güzel değilmiş@Çiğdem- kıskanmaz bunu
😕Neresi güzelYok artık Gülben mi güzel değil ne diyor Yıldırım @Yakamoz-Asi 😱
Aa meluna bak tabi guzel olcak minem doha harikasi
Hayır ben o kızdan daha iyi dedim mineye güzel demedimAa meluna bak tabi guzel olcak minem doha harikasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?