Yok yok sosyal medyada iyiyim. İlk bölümler genelde düşük gelir ama ben totalde 3,50 AB grubunda 3,75 ile başladım.Reytingler az geldi sanki![]()
Yok yok sosyal medyada iyiyim. İlk bölümler genelde düşük gelir ama ben totalde 3,50 AB grubunda 3,75 ile başladım.Reytingler az geldi sanki![]()
Nasıl hesapladın ?Yok yok sosyal medyada iyiyim. İlk bölümler genelde düşük gelir ama ben totalde 3,50 AB grubunda 3,75 ile başladım.![]()
3 sayfa konuşuldu yani çok geveze bir sayfa oldu ve sosyal medyada oldukça konuşulmuş oldu.Nasıl hesapladın ?![]()
Anladım3 sayfa konuşuldu yani çok geveze bir sayfa oldu ve sosyal medyada oldukça konuşulmuş oldu.Totali şöyle hesapladım yorum yazanlara baktım totalik üyeler daha az vardı o yüzden totalim düşük geldi ama AB kitle dizi izleyen üyeler azıcık daha fazlaydı o yüzden daha yüksek.
![]()
Bugün ki programında 1'den 10'a kadar anket ekle ben hesaplarım.Anladımşu reyting sistemi gelse keşke , benim programım reytingi nasıl onu ögrenirdim
![]()
TmmBugün ki programında 1'den 10'a kadar anket ekle ben hesaplarım.![]()
1 hafta işte, yalnız öyle puanın kaç diye sorma yok herkes kendi isteği ile verecek.Tmmreyting ölçümü kaça kadar sürüyor ?
Anladım Tmm o zman1 hafta işte, yalnız öyle puanın kaç diye sorma yok herkes kendi isteği ile verecek.Diğer arkadaşlar da merak ediyordu sistemi görmüş olurlar.
![]()
Onu ben jenerik olarak değil bitiş müziği olarak kullandım kizumDaha yeni gördüm ama bildirim gelmedi.Güzel olmuş beğendim ama jeneriği neden sona koydun @denizz19 anlamadım.
![]()
Jeneriği dizinin ortasında mı girdin?Onu ben jenerik olarak değil bitiş müziği olarak kullandım kizumBenim kendi jeneriğim var görmedin mi?
![]()
Orhan'ın öleceği belli değil ki açık kapı bıraktım. O koyduğum müzikler sahne arası müzikleri.Jeneriği dizinin ortasında mı girdin?Onu da soracaktım ben ama sahne için koydun sandım ben.
Yalnız çok hızlı girmişsin olaya hemen öldürdün uşağum Orhan'ı sen.
![]()
Yok artık Gülben mi güzel değil ne diyor Yıldırım @Yakamoz-Asi 😱İbrahim Kendircinin şarkısı güzeldi
Bölüme başladım ama önce karakterleri buldum da o gülben de hiç güzel değilmiş@Çiğdem- kıskanmaz bunu
![]()
😕Neresi güzelYok artık Gülben mi güzel değil ne diyor Yıldırım @Yakamoz-Asi 😱
Aa meluna bak tabi guzel olcak minem doha harikasi
Hayır ben o kızdan daha iyi dedim mineye güzel demedimAa meluna bak tabi guzel olcak minem doha harikasi![]()