Sevduğum|21.Bölüm|Denizz19

Nasıl hesapladın ? :)
3 sayfa konuşuldu yani çok geveze bir sayfa oldu ve sosyal medyada oldukça konuşulmuş oldu. :D Totali şöyle hesapladım yorum yazanlara baktım totalik üyeler daha az vardı o yüzden totalim düşük geldi ama AB kitle dizi izleyen üyeler azıcık daha fazlaydı o yüzden daha yüksek. :D

3 sayfa konuşuldu yani çok geveze bir sayfa oldu ve sosyal medyada oldukça konuşulmuş oldu. :D Totali şöyle hesapladım yorum yazanlara baktım totalik üyeler daha az vardı o yüzden totalim düşük geldi ama AB kitle dizi izleyen üyeler azıcık daha fazlaydı o yüzden daha yüksek. :D
Anladım :) şu reyting sistemi gelse keşke , benim programım reytingi nasıl onu ögrenirdim :)

Onu ben jenerik olarak değil bitiş müziği olarak kullandım kizum :D Benim kendi jeneriğim var görmedin mi? :D
Jeneriği dizinin ortasında mı girdin? :X Onu da soracaktım ben ama sahne için koydun sandım ben. :F Yalnız çok hızlı girmişsin olaya hemen öldürdün uşağum Orhan'ı sen. :A

Jeneriği dizinin ortasında mı girdin? :X Onu da soracaktım ben ama sahne için koydun sandım ben. :F Yalnız çok hızlı girmişsin olaya hemen öldürdün uşağum Orhan'ı sen. :A
Orhan'ın öleceği belli değil ki açık kapı bıraktım. O koyduğum müzikler sahne arası müzikleri. :)

Jeneriğim ve tanıtımım bu. :D

:bhr:İbrahim Kendircinin şarkısı güzeldi:)
Bölüme başladım ama önce karakterleri buldum da o gülben de hiç güzel değilmiş:D @Çiğdem- kıskanmaz bunu:)