Sevindim böyle düşünmene.Forumdaki en iyi hikaye![]()
Ne yapayım o kadar uğraşıyorum kimse okumuyor. Okuyun uleyns.Hemen pes edeceksen, oho.
Sevindim böyle düşünmene.Forumdaki en iyi hikaye![]()
Ne yapayım o kadar uğraşıyorum kimse okumuyor. Okuyun uleyns.Hemen pes edeceksen, oho.
Yav bana etiket bile gelmedi kendim buldum okuyan okur sen devam et.Sevindim böyle düşünmene.
Ne yapayım o kadar uğraşıyorum kimse okumuyor. Okuyun uleyns.![]()
Etiketlerde sıkıntı var @OzaN diyeyim o bahaneyle o da okur.Yav bana etiket bile gelmedi kendim buldum okuyan okur sen devam et.😉
Tamam fazla bekletme darılırım valla.birazdan okuyacağım bakalım nasıl olmuş![]()
Tamam fazla bekletme darılırım valla. :
Kanal kurbanlarını sen yazarsın güneşi beklerken oyunculariyla
Daha ilk bölüm hemen entrika olmaz olaylar biraz gelişsin entrikanın da dibine vururuz.Çok güzel olmuş , izlemediğim için genel hikayeyi anlamada zorlandım, biraz anladım , az entrika filan kat işin içine
@denizz19
Karagül tarzı şeyler bekliyorum sendenDaha ilk bölüm hemen entrika olmaz olaylar biraz gelişsin entrikanın da dibine vururuz.![]()
Sevdaluk yapısı itibariyle entrika imkansız ama ben bir yolunu bulurum.Karagül tarzı şeyler bekliyorum senden![]()
Etkileyemedim mi seni.Güzel olmuş.Ellerine Sağlık.Ama etkileseydin iyiydi.![]()
Yok etkilememişsin.Sevdaluk yapısı itibariyle entrika imkansız ama ben bir yolunu bulurum.
Etkileyemedim mi seni.![]()
Bir daha ki bölüm daha heyecanlı olacak inşallah o zaman görürsün.Yok etkilememişsin.![]()
![]()
Tamam şimdi bakmıyorumBir daha ki bölüm daha heyecanlı olacak inşallah o zaman görürsün.![]()
Sakın böyle düşünme. İlk bölümden pes etme. En az 5 bölüm yaz. Ben devamlı okurum.İlk bölümü kısa tutmak istedim ama görünen o ki ilgi görmeyecek forumda o yüzden vazgeçsem mi diye düşüncelerim var.
Adalet, Orhan'ın teyzesi. Drama ağırlıklı komedi olacak.Baya uzun bir bölüm olmuş.Şaka bir yana bölümün uzun olmaması benim açımdan iyi sıkılmadan takip edebilirim böylelikle.
@denizz19 bu Orhan Adalet'in oğlu mu şimdi tam anlamadım ben.
Bu bölüm dram öne çıkmış biraz ama güzel bölümdü komedi içeren bölümleri de bekliyoruz eline sağlık.![]()