Sevindim böyle düşünmene.Forumdaki en iyi hikaye
Ne yapayım o kadar uğraşıyorum kimse okumuyor. Okuyun uleyns.Hemen pes edeceksen, oho.
Sevindim böyle düşünmene.Forumdaki en iyi hikaye
Ne yapayım o kadar uğraşıyorum kimse okumuyor. Okuyun uleyns.Hemen pes edeceksen, oho.
Yav bana etiket bile gelmedi kendim buldum okuyan okur sen devam et. 😉Sevindim böyle düşünmene.
Ne yapayım o kadar uğraşıyorum kimse okumuyor. Okuyun uleyns.
Etiketlerde sıkıntı var @OzaN diyeyim o bahaneyle o da okur.Yav bana etiket bile gelmedi kendim buldum okuyan okur sen devam et. 😉
Tamam fazla bekletme darılırım valla.birazdan okuyacağım bakalım nasıl olmuş
Tamam fazla bekletme darılırım valla. :
Kanal kurbanlarını sen yazarsın güneşi beklerken oyunculariyla
Daha ilk bölüm hemen entrika olmaz olaylar biraz gelişsin entrikanın da dibine vururuz.Çok güzel olmuş , izlemediğim için genel hikayeyi anlamada zorlandım , biraz anladım , az entrika filan kat işin içine @denizz19
Karagül tarzı şeyler bekliyorum sendenDaha ilk bölüm hemen entrika olmaz olaylar biraz gelişsin entrikanın da dibine vururuz.
Sevdaluk yapısı itibariyle entrika imkansız ama ben bir yolunu bulurum.Karagül tarzı şeyler bekliyorum senden
Etkileyemedim mi seni.Güzel olmuş.Ellerine Sağlık.Ama etkileseydin iyiydi.
Yok etkilememişsin.Sevdaluk yapısı itibariyle entrika imkansız ama ben bir yolunu bulurum.
Etkileyemedim mi seni.
Bir daha ki bölüm daha heyecanlı olacak inşallah o zaman görürsün.Yok etkilememişsin.
Tamam şimdi bakmıyorumBir daha ki bölüm daha heyecanlı olacak inşallah o zaman görürsün.
Sakın böyle düşünme. İlk bölümden pes etme. En az 5 bölüm yaz. Ben devamlı okurum.İlk bölümü kısa tutmak istedim ama görünen o ki ilgi görmeyecek forumda o yüzden vazgeçsem mi diye düşüncelerim var.
Adalet, Orhan'ın teyzesi. Drama ağırlıklı komedi olacak.Baya uzun bir bölüm olmuş. Şaka bir yana bölümün uzun olmaması benim açımdan iyi sıkılmadan takip edebilirim böylelikle.
@denizz19 bu Orhan Adalet'in oğlu mu şimdi tam anlamadım ben.
Bu bölüm dram öne çıkmış biraz ama güzel bölümdü komedi içeren bölümleri de bekliyoruz eline sağlık.