Reklamsız yani.Bu hafta 3 üzerine yükselir belki. Bence aynı reklam düzeniyle gitmeli ama özetli 20:30'da başlamalı.![]()
Reklamsız yani.Bu hafta 3 üzerine yükselir belki. Bence aynı reklam düzeniyle gitmeli ama özetli 20:30'da başlamalı.![]()
Elinde birkaç dizi kalmış zaten onun da değerini bilsin bitirmesinReklamsız yani.Kısmet artık, çekimleri devam ettiğini biliyoruz en azından magazinde gösterdiler.
![]()
Sen hiç konuşma sen izlemiyorsun bile diziyi.Fragman güzel olmuş. Işte şu atraksiyonları 2. 3. bölümlerde yapsalardı şimdi 6, 7 Reytinglerde fingirdiyorduk.![]()
Tekrarı olunca izliyorum.Sen hiç konuşma sen izlemiyorsun bile diziyi.![]()
Bir zahmet izle. Ama ben diyorum ki dizi küllerinden yeniden doğacak içimde niyeyse var bu heves. Diğer izlediğim dizilerde eskilerden bunu düşünmezdim ama Sevdaluk nedense farklı ya.Tekrarı olunca izliyorum.![]()
InşAllah Deniz InşAllah..Bir zahmet izle. Ama ben diyorum ki dizi küllerinden yeniden doğacak içimde niyeyse var bu heves. Diğer izlediğim dizilerde eskilerden bunu düşünmezdim ama Sevdaluk nedense farklı ya.![]()
Reklam düzeni nasıldı? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Çıktıysa iyi, haftaya da garanti var.Çok güzel bölümdü uzun özet ve yeni bölümün 21:00'da başlaması dizinin oranlarına da yansıdı.![]()
Reklam düzeni şöyleydi. Saat 20:00'da birkaç dakika geçmiş olabilir özet başladı. 20:45'de özet bitti jenerik girdi ve reklam girdi. 21:00'da yeni bölüm başladı. İlk reklam 21:15'de girdi daha sonra 21:30'da reklam dönüşü oldu. Daha sonra uzunca bir süre yayınlandı ve 22:17'de ikinci reklama girdi. Reklam dönüşünü tam hatırlamıyorum. En sonda da 4 dakikalık bir reklam verdi ve dönüşte bitti 23:10'da.Reklam düzeni nasıldı? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Çıktıysa iyi, haftaya da garanti var.![]()
Iyiymiş, haftaya da aynı düzeni uygularlar umarım.Reklam düzeni şöyleydi. Saat 20:00'da birkaç dakika geçmiş olabilir özet başladı. 20:45'de özet bitti jenerik girdi ve reklam girdi. 21:00'da yeni bölüm başladı. İlk reklam 21:15'de girdi daha sonra 21:30'da reklam dönüşü oldu. Daha sonra uzunca bir süre yayınlandı ve 22:17'de ikinci reklama girdi. Reklam dönüşünü tam hatırlamıyorum. En sonda da 4 dakikalık bir reklam verdi ve dönüşte bitti 23:10'da.
Yeni bölüm fragmanı da çıktı.![]()
Bence insanlar diziyi diğer bölümler gibi sıkıcı sanıyor ama şimdi dizi çok değişti.Iyiymiş, haftaya da aynı düzeni uygularlar umarım.Ama cidden bu bölümün yükseleceğini tahmin etmiştim fragmanı çok güzel olmuştu.
![]()
Aynen. Zaten ben de hep diyorum senaryo ikinci bölümden iyi olsaydı şimdi rahat ilk 3'e oynardı. Düşün bu dizinin ilk bölüm oranına Kara Para Aşk yeni ulaştı. Nereden nereye.Bence insanlar diziyi diğer bölümler gibi sıkıcı sanıyor ama şimdi dizi çok değişti.
@mrt-06 @dizi kolik @gözlemci @Yakamoz-Asi
Ama hala geç kalınmış sayılmaz bence AB kitle diziyi farketti bu hafta gelecek hafta da yükselirse umut verecek bana iyice.Aynen. Zaten ben de hep diyorum senaryo ikinci bölümden iyi olsaydı şimdi rahat ilk 3'e oynardı. Düşün bu dizinin ilk bölüm oranına Kara Para Aşk yeni ulaştı. Nereden nereye.![]()
Youtube ya girebiliyorum amaYoutube kapatıldığı için açamaman normal.![]()
O zaman Youtube'da arama bölümüne Sevdaluk 13.bölüm fragmanı yaz çıkar.