Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Bu hafta 3 üzerine yükselir belki. Bence aynı reklam düzeniyle gitmeli ama özetli 20:30'da başlamalı. :)
Reklamsız yani. :D Kısmet artık, çekimleri devam ettiğini biliyoruz en azından magazinde gösterdiler. :A

Fragman güzel olmuş. Işte şu atraksiyonları 2. 3. bölümlerde yapsalardı şimdi 6, 7 Reytinglerde fingirdiyorduk. :(

Çok güzel bölümdü uzun özet ve yeni bölümün 21:00'da başlaması dizinin oranlarına da yansıdı. :)

Reklam düzeni nasıldı? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Çıktıysa iyi, haftaya da garanti var. :D
Reklam düzeni şöyleydi. Saat 20:00'da birkaç dakika geçmiş olabilir özet başladı. 20:45'de özet bitti jenerik girdi ve reklam girdi. 21:00'da yeni bölüm başladı. İlk reklam 21:15'de girdi daha sonra 21:30'da reklam dönüşü oldu. Daha sonra uzunca bir süre yayınlandı ve 22:17'de ikinci reklama girdi. Reklam dönüşünü tam hatırlamıyorum. En sonda da 4 dakikalık bir reklam verdi ve dönüşte bitti 23:10'da.

Yeni bölüm fragmanı da çıktı. :)

Reklam düzeni şöyleydi. Saat 20:00'da birkaç dakika geçmiş olabilir özet başladı. 20:45'de özet bitti jenerik girdi ve reklam girdi. 21:00'da yeni bölüm başladı. İlk reklam 21:15'de girdi daha sonra 21:30'da reklam dönüşü oldu. Daha sonra uzunca bir süre yayınlandı ve 22:17'de ikinci reklama girdi. Reklam dönüşünü tam hatırlamıyorum. En sonda da 4 dakikalık bir reklam verdi ve dönüşte bitti 23:10'da.

Yeni bölüm fragmanı da çıktı. :)
Iyiymiş, haftaya da aynı düzeni uygularlar umarım. :) Ama cidden bu bölümün yükseleceğini tahmin etmiştim fragmanı çok güzel olmuştu. :D

Son düzenleme:
Aynen. Zaten ben de hep diyorum senaryo ikinci bölümden iyi olsaydı şimdi rahat ilk 3'e oynardı. Düşün bu dizinin ilk bölüm oranına Kara Para Aşk yeni ulaştı. Nereden nereye. :)
Ama hala geç kalınmış sayılmaz bence AB kitle diziyi farketti bu hafta gelecek hafta da yükselirse umut verecek bana iyice. :) Ama aynı taktiği uygulasınlar bence. Çünkü başlamadan uzun özetli yayınlanması diziyi iyi etkiler demiştim. :)