Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Hımmm yeni senaristler belli etmişler zaten kendilerini. :D Artık dram yok daha çok komedi var gibi gözüküyor fragmana bakarsak. Ama aynı günde KPA var hangisini izleyeceğimi şaşırdım. :(

Yeni bölüm fragmanı süper ya. Cidden bu yeni senaristler diziye iyi geldi, eski bölümleri de çok iyiydi ama yeni bölümler süper olacak bundan sonra. Umarım reytinglerimizde artar. :oley:

Yeni bölüm fragmanı süper ya. Cidden bu yeni senaristler diziye iyi geldi, eski bölümleri de çok iyiydi ama yeni bölümler süper olacak bundan sonra. Umarım reytinglerimizde artar. :oley:

Son düzenleme:

Güzel bölüm olacak. Bak senin istediğin gibi komediyi arttırdılar. :)

Yeni senaristlerin yazdığı 10.bölüm çok süper olmuş. İki kere izledim müzikler, sahneler ve inandırıcılık süper.

Sen öyle diyorsan inanirim. Dizinin bence transfer olmasi gerek. Show TV harciyor. Bastan diyorum zaten. 8.Bölümü izledigimde demistim. Reklam politikasi sifir.

Bugün Heyacanlı'da Sevdaluk'un setine gidiyorlar. :) @denizz19

Show TV'yi bugün ne zaman açsam Sevdaluk'un fragmanını gördüm. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,385
Üyeler
8,561
Son Üye
Whuenuides