Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

İşte diziden beklentim buydu, bol entrika, olaylar vs. Fragman müthiş 2.fragmanı bekliyoruz.

Kaza sahnesini bir kavşakta çekeydiler iyiydi böyle çokta inandırıcı değil ama genel anlamda fragmanı beğendiğimi söyleyebilirim.

Ne istiyorsunuz gül gibi diziden. Izlesen eminim içini titretir duygusal sahneler ama önyargılarınız işte. :)

Öldürmek için neden bir çaba veriyor onu pek anlayamadım. Ama bölümde anlayacağız zaten :)
yoo önyargılı değilim ilk bölümü izledim beğendim ama diğer bölümlerde soğudum :)

Bbs'den koptum iyice. :(
Hiç kaçırmadan izliyorum. :) Ayşem son bölümde son sahnede merdivenden aşağı yuvarlandı bebeği ölecek mi belli değil ama fragman hüzünlüydü ama göstermediler bir şey. Bence ölmeyecek ama :)

yoo önyargılı değilim ilk bölümü izledim beğendim ama diğer bölümlerde soğudum :)
Diğer bölümlerde biraz tempo düşüktü ama 7.bölüm itibariyle tempo yeniden yükseldi :)

Hiç kaçırmadan izliyorum. :) Ayşem son bölümde son sahnede merdivenden aşağı yuvarlandı bebeği ölecek mi belli değil ama fragman hüzünlüydü ama göstermediler bir şey. Bence ölmeyecek ama :)

Diğer bölümlerde biraz tempo düşüktü ama 7.bölüm itibariyle tempo yeniden yükseldi :)
Oo neler olmuş. 30 lardayım bende ne zamandır izlicem ama hep aksatıyorum.