Kimin olabilir?O konuyu kim açmıştıben işlenmeye devam ettiğini söylemiştim
![]()
https://fav10.net/index.php?threads/212659/
Kimin olabilir?O konuyu kim açmıştıben işlenmeye devam ettiğini söylemiştim
![]()
Tekrarı var şuanİşte diziden beklentim buydu, bol entrika, olaylar vs. Fragman müthiş 2.fragmanı bekliyoruz.
Pek izlemiyorum ama açık şuanda Show.Tekrarı var şuan![]()
Beni Böyle Sev tekrar ve Sevdaluk tekrar arasında mekik dokudumPek izlemiyorum ama açık şuanda Show.Geçen hafta izlemiştim zaten.
Arabayı üzerine sürüyor gayet inandırıcı bence.Kaza sahnesini bir kavşakta çekeydiler iyiydi böyle çokta inandırıcı değil ama genel anlamda fragmanı beğendiğimi söyleyebilirim.
Öldürmeye mi çalışıyor?Arabayı üzerine sürüyor gayet inandırıcı bence.![]()
Ne istiyorsunuz gül gibi diziden. Izlesen eminim içini titretir duygusal sahneler ama önyargılarınız işte.uçak çarpsa ne fayda artık![]()
Öldürmek için neden bir çaba veriyor onu pek anlayamadım. Ama bölümde anlayacağız zatenÖldürmeye mi çalışıyor?
Bbs'den koptum iyice.Beni Böyle Sev tekrar ve Sevdaluk tekrar arasında mekik dokudum![]()
yoo önyargılı değilim ilk bölümü izledim beğendim ama diğer bölümlerde soğudumNe istiyorsunuz gül gibi diziden. Izlesen eminim içini titretir duygusal sahneler ama önyargılarınız işte.
Öldürmek için neden bir çaba veriyor onu pek anlayamadım. Ama bölümde anlayacağız zaten![]()
Hiç kaçırmadan izliyorum.Bbs'den koptum iyice.![]()
Diğer bölümlerde biraz tempo düşüktü ama 7.bölüm itibariyle tempo yeniden yükseldiyoo önyargılı değilim ilk bölümü izledim beğendim ama diğer bölümlerde soğudum![]()
Oo neler olmuş. 30 lardayım bende ne zamandır izlicem ama hep aksatıyorum.Hiç kaçırmadan izliyorum.Ayşem son bölümde son sahnede merdivenden aşağı yuvarlandı bebeği ölecek mi belli değil ama fragman hüzünlüydü ama göstermediler bir şey. Bence ölmeyecek ama
Diğer bölümlerde biraz tempo düşüktü ama 7.bölüm itibariyle tempo yeniden yükseldi![]()
Bayağı geri kalmışsın sen yetişirsin ama yarın 48.bölümOo neler olmuş. 30 lardayım bende ne zamandır izlicem ama hep aksatıyorum.
Tv den izleyemem zaten bu sezon netten izliyebilirim gelecek sezon devam ederlerse tv den izlerim ama.Bayağı geri kalmışsın sen yetişirsin ama yarın 48.bölüm![]()
Laz değilim ki ben Üniversite ve Askerde de böyle diyorlardı ama her Karadenizli lazca konuşmuyor. Daha çok Rize ve Artvin yöresinde konuşuluyor Trabzon'un da bir kısmında.@sürgünüm abi azcık lazca konuşsana.![]()
He anladım.Laz değilim ki ben Üniversite ve Askerde de böyle diyorlardı ama her Karadenizli lazca konuşmuyor. Daha çok Rize ve Artvin yöresinde konuşuluyor Trabzon'un da bir kısmında.![]()