Valla fragmanı çok beğendim ben yani. Umarım bu bölüm İnş. iyi oranlar alır dizi.
Bu bölüm yeni senaristlerin olacağı bölüm dilerim uğurlu gelir diziye. Her iki grupta da 4'ün altına düşmese çok iyi olacak dizi.Valla fragmanı çok beğendim ben yani. Umarım bu bölüm İnş. iyi oranlar alır dizi.![]()
10.bölüm yeni senaristlerin bölümü olacak denmişti. Evet bu o.Yeni senaristlerin yazdığı bölüm mü bu?
Tabiki Sevdaluk izlemelisin.Hımmm yeni senaristler belli etmişler zaten kendilerini.Artık dram yok daha çok komedi var gibi gözüküyor fragmana bakarsak. Ama aynı günde KPA var hangisini izleyeceğimi şaşırdım.
![]()
Güzel bölüm olacak. Bak senin istediğin gibi komediyi arttırdılar.Yeni bölüm fragmanı süper ya. Cidden bu yeni senaristler diziye iyi geldi, eski bölümleri de çok iyiydi ama yeni bölümler süper olacak bundan sonra. Umarım reytinglerimizde artar.
Yeni bölüm fragmanı süper ya. Cidden bu yeni senaristler diziye iyi geldi, eski bölümleri de çok iyiydi ama yeni bölümler süper olacak bundan sonra. Umarım reytinglerimizde artar.![]()
Çok güzel gidiyor dizi dilerim sezon sonuna kadar dahi olsa şans verirler.Nisan ayinda bol bol vaktim olacak baslarim yine belki![]()
Çok güzel gidiyor dizi dilerim sezon sonuna kadar dahi olsa şans verirler.![]()
Yeni senaristlerin yazdığı 10.bölüm çok süper olmuş. İki kere izledim müzikler, sahneler ve inandırıcılık süper.Show TV'ye güvenim yok, hersey olabilir![]()
Yeni senaristlerin yazdığı 10.bölüm çok süper olmuş. İki kere izledim müzikler, sahneler ve inandırıcılık süper.
Kanal arkasında duracak inşallah sezon sonuna kadar.Bugün Heyacanlı'da Sevdaluk'un setine gidiyorlar.@denizz19
Show TV'yi bugün ne zaman açsam Sevdaluk'un fragmanını gördüm.![]()
Bakalım bu gidişle 13 bölümü görse iyidir.Kanal arkasında duracak inşallah sezon sonuna kadar.Yani dilerim
![]()
Bu hafta 3 üzerine yükselir belki. Bence aynı reklam düzeniyle gitmeli ama özetli 20:30'da başlamalı.Bakalım bu gidişle 13 bölümü görse iyidir.![]()