Zaten inandırıcı da gelmemişti dizi yükseliş yaşadı öbür haftayı görmek lazım.Şaka yaptım.![]()
Umut fakirin ekmeği.Zaten inandırıcı da gelmemişti dizi yükseliş yaşadı öbür haftayı görmek lazım.![]()
Yok valla olmadıUmut fakirin ekmeği.
Mesajımı ilk gördüğünde bi heyecan olmadı mı?![]()
7/24 Sevdaluk, ama bi şey olmadı diyon ne duygusuzsun.Yok valla olmadı
Biterse de şaşırmam zaten ama bitirmeyecek bence arkasında duracak inşallah kanal.![]()
Söyleyiş tarzın inandırıcı değildi ondan7/24 Sevdaluk, ama bi şey olmadı diyon ne duygusuzsun.![]()
ManyaK mısın olm yüreğime iniyordu içimden showa küfürler saydırdım günaha girdim ya laŞaka yaptım.![]()
ManyaK mısın olm yüreğime iniyordu içimden showa küfürler saydırdım günaha girdim ya la![]()
Zaten inandırıcı da gelmemişti dizi yükseliş yaşadı öbür haftayı görmek lazım.![]()
Yavaş yavaş o acı sona alıştırıyorum sizi, fena mı?ManyaK mısın olm yüreğime iniyordu içimden showa küfürler saydırdım günaha girdim ya la![]()
Neyse ben bir dua okuyayım adamların günahına girdim sayendeYavaş yavaş o acı sona alıştırıyorum sizi, fena mı?.ss
Şom ağızlı sus bakYavaş yavaş o acı sona alıştırıyorum sizi, fena mı?.ss
Fragman da çıkmış. Yine komik bir bölüm olacak.Süper bölümdü en beğendiğim bölüm oldu bu ilk bölümden daha iyidi.Zaten reytinglerde bunu soyluyor yavas yavas@denizz19
![]()