Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

güzel oynamış :) diyorum zaten sevdalukta gerçek oyuncular var günü yanlış :F

Ağzına sağlık valla hislerime tercüman oldun. Kanal kaç kez reklam verdi tam anlıklar yükseliyor pat reklamlar. Geçen hafta ki gibi 75 dakika reklâmsız gitmeli. Senaristler dramaya gitsin daha iyi ben çok seviyorum dramasını :D

Arkadaşlar 31:10 saniyeden itibaren başlayan Emine karakterinin isyanını bir izleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak? Dün akşam çok duygulandım ben bu sahnede.

@xBUGRAx @xemrexxx @mrt-06 @kvp-medya @dizi kolik @KayıpSehir @sürgünüm @Billy Kane @Bully

Iki dakikanızı ayırırsanız sevinirim. :)
ne yürekli kız şu emine

Ağzına sağlık valla hislerime tercüman oldun. Kanal kaç kez reklam verdi tam anlıklar yükseliyor pat reklamlar. Geçen hafta ki gibi 75 dakika reklâmsız gitmeli. Senaristler dramaya gitsin daha iyi ben çok seviyorum dramasını :D

Arkadaşlar 31:10 saniyeden itibaren başlayan Emine karakterinin isyanını bir izleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak? Dün akşam çok duygulandım ben bu sahnede.

@xBUGRAx @xemrexxx @mrt-06 @kvp-medya @dizi kolik @KayıpSehir @sürgünüm @Billy Kane @Bully

Iki dakikanızı ayırırsanız sevinirim. :)
Dramı da güzel güldürüsü de. Yani güldürü payı azda olsa bulunmalı bence ama her haliyle güzel Sevdaluk. Umarım Show haftaya aynı hatayı yapmaz. 3 kafi, hatta düşüşün sebebi kendisi olduğu için iyisi mi bir başta birde sonda reklam yapsın yani 2 tane. :X

Dramı da güzel güldürüsü de. Yani güldürü payı azda olsa bulunmalı bence ama her haliyle güzel Sevdaluk. Umarım Show haftaya aynı hatayı yapmaz. 3 kafi, hatta düşüşün sebebi kendisi olduğu için iyisi mi bir başta birde sonda reklam yapsın yani 2 tane. :X
Aynen dizi zaten düşmüş bir baş reklam bir de son reklam yapsın ya süper olur :D

Gerçekten çok başarılı oyuncu. Emine olarak sevdiriyor diğer kız olarak sinirlendiriyor (ben sevmiyorum onu en azından :D)

Perşembe iyi gitmez bence Pazartesi karadayı harici rakip yok :)
Bence gün değiştirecekse eğer Pazartesi'ye gelsin ama şimdilik bir Her Sevda Bir Veda'yı denesinler. Baktılar yükselmiyor Pazartesi^ye alsınlar Sevdaluk'u ama önce Çarşamba'Da biraz daha kalsın istiyorum ben. Show şu reklam düzenine zahmet olacak ama bir çeki düzen verirse Çarşamba'da iyi oranlar alır dizi...

Forum İstatistikleri

Konular
176,415
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren