Bekliyoruz.Yok ben de bekliyorum fragmandaki sahneleri.![]()
Komedi yanının gittikçe azalması kötü oldu açıkçası, bunu dünkü bölümde de fark ettim. Ama HES olaylarının son bölümlerde baskısını arttırmasından kaynaklanıyor bu. Yakında düzelecektir tekrar senaryo, eminim. 😉
Ama orada zaten birbirine benzedikleri için durumu mevcut Tayyar'ın evlenmesi bu yüzden.Komedi yanının gittikçe azalması kötü oldu açıkçası, bunu dünkü bölümde de fark ettim. Ama HES olaylarının son bölümlerde baskısını arttırmasından kaynaklanıyor bu. Yakında düzelecektir tekrar senaryo, eminim. 😉
Erdal Özyağcılar'ın kızının bu kadar çabuk ortaya çıkacağını sanmazdım. Zaten kızı için ayrı bir oyuncu bile bulmamışlar. Bir oyuncu 2 karakter canlandırıyor.![]()
Biliyorum da işte keşke öyle bir şey yapmasaydılar...Ama orada zaten birbirine benzedikleri için durumu mevcut Tayyar'ın evlenmesi bu yüzden.Evet komedi biraz daha arttırılmalı. Ama drama yönü beni daha çok çekiyor.
![]()
Evet ikisini de tutturmalılar bence de. Hele Demet Akbağ daha öne çıkarılmalı. Gülben çok şeker bir kızBiliyorum da işte keşke öyle bir şey yapmasaydılar...
Yok, drama yanı aynı şekilde daha öncede belirttiğim gibi benide daha çok çekiyor ama komedi yanınında olmasını istiyorum açıkçası.![]()
Izlemezsen izleme fragman heyecanlı ve güzelÇD 2 bölüm oldu Çarşamba hayatta izlemem artık.![]()