Niye ya bana heyecanlı geldi.Fragmanı izlemedinmi, çok durgun maalesef diziye yazık olacak.
Niye ya bana heyecanlı geldi.Fragmanı izlemedinmi, çok durgun maalesef diziye yazık olacak.
Bu fragmanlarla istediğimiz reytinglere ulaşamayız.Dizi başladığından beri iddialı bir fragmanla karşılaşamadım.Niye ya bana heyecanlı geldi.![]()
Bence bu hafta iyi kitle kaybetmediyse bu hafta yükselecektir.Bu fragmanlarla istediğimiz reytinglere ulaşamayız.Dizi başladığından beri iddialı bir fragmanla karşılaşamadım.
Tv Arşivi'nden başka bir linkmi verdiydiniz bu fragman iyiymiş.
Tv Arşivi'nden başka bir linkmi verdiydiniz bu fragman iyiymiş.
Youtube fragmanı başkaymış bence çok iyi bir bölüm olacak fikrin aynı mı halen.Bu fragmanlarla istediğimiz reytinglere ulaşamayız.Dizi başladığından beri iddialı bir fragmanla karşılaşamadım.
Haftalardır beklediğimiz heyecan geliyor.
O küçük kız mı Ali İhsan'ın kızı. Eğer öyleyse onu mu affedemeyecek anlamadım.Güzel fragman. Tahmin ettiğim gibi Ali İhsan'ın kızı gelmiş.![]()
Aynen fragman bomba gibi eğer bu hafta da yükselmezse yuh diyeceğim artık.Haftalardır beklediğimiz heyecan geliyor.Fragman dehşet ötesi çok beğendim.
![]()
O küçük kız mı Ali İhsan'ın kızı. Eğer öyleyse onu mu affedemeyecek anlamadım.
Aynen fragman bomba gibi eğer bu hafta da yükselmezse yuh diyeceğim artık.
Bu 4.Bölüm 2'inci fragmanı olmalı.Ben söylemiştim sen yanlış izlemişsindir diye tahmin etmiştim.
Bu fragman iyi gerçekten iyice kızışıyor işler.
![]()
Aynen.O küçük kız mı Ali İhsan'ın kızı. Eğer öyleyse onu mu affedemeyecek anlamadım.
Aynen fragman bomba gibi eğer bu hafta da yükselmezse yuh diyeceğim artık.
Eğer Sevdaluk Dizisinin senaristleri Unutma Beni'nin Senaristleri olsaydı o fragmanda ki Oğlu bile çıkabilirdi.Bence o torunu. 😱
Fikrim değişti,bu bölüm reytinglerde artış olacak inşallah.Youtube fragmanı başkaymış bence çok iyi bir bölüm olacak fikrin aynı mı halen.![]()
Bir zahmet olsun o kadroya o emeğe yani.Fikrim değişti,bu bölüm reytinglerde artış olacak inşallah.
Doğruya arada Pis Yedili'de kayanadı gitti.Bir zahmet olsun o kadroya o emeğe yani.
Yoksa hem oyunculara hem diziye hem Pis Yedili'ye yazık olacak gibi.![]()
Fragman iyiydi belki ortalara dogru tempo artar.
Haftasonu izliycem hiç mi artmadı tempo yahu.Fragman iyiydi belki ortalara dogru tempo artar.![]()