Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Kaç senaristi var dizinin ve kaç yönetmeni onlarda anlamıştır herhalde 2. Bölümde yaşanan durgunluğu. :) Daha fragmanı şimdi izlerim yorum yaparım. :)

Ben de onu diyorum heyecanlı sahneyi farklı duygusal sahneye farklı müzikle yapsınlar. :D
Dizi içinde öyle ama tanıtımlarda öyle yapmıyorlar da bölümler ilerledikçe ona da ayar verilir herhalde. Zaten dizi içinde de öyle olsa biliyorsun beni dilimden düşemezdi dizi. :X

Karagül'de öyle fragman jenerik dizi full aynı müzik. :A Ama müzik harika orası ayrı yani. :)
Karagül'deki müziklere geçen gün dikkat ettimde Ay Büyürken Uyuyamam'da çalıyordu. Yani özgün değiller. Fırat Yükselir onları kakalamış diziye. @xBUGRAx :bağır:

Yani genele mal dedin? :X

Bu hafta en az 7 Reyting garanti, İnşAllah. :)
Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."

Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."
Böyle imana getiririm adamı. :) Ayık ol. :)

Vasfiye filan. :) Peh. :X

imana mı getirdiğini sanıyorsun sen şimdi 7 alır diye dua ettin ya ben de duanı fatiha ile bitirdim cahil :A

vasfiye ye sen işlemezsin pis yedilideki orço bile işlemez :F
Ama ben farklı anladım. :) Birde forum üyesi arkadaşımız Hafız da bir okusun. :A Sana güvenmiyorum. :X