Daha ne olsun ya, jeneriği koymuşlar zaten fragmana olduğu gibi?Fragmanlar daha güzel hazırlanabilir. Daha fazla müzik kullanılabilir.![]()
Karagül'de öyle fragman jenerik dizi full aynı müzik.Daha ne olsun ya, jeneriği koymuşlar zaten fragmana olduğu gibi?![]()
Daha ne olsun ya, jeneriği koymuşlar zaten fragmana olduğu gibi?![]()
Dizi içinde öyle ama tanıtımlarda öyle yapmıyorlar da bölümler ilerledikçe ona da ayar verilir herhalde. Zaten dizi içinde de öyle olsa biliyorsun beni dilimden düşemezdi dizi.Ben de onu diyorum heyecanlı sahneyi farklı duygusal sahneye farklı müzikle yapsınlar.![]()
Karagül'deki müziklere geçen gün dikkat ettimde Ay Büyürken Uyuyamam'da çalıyordu. Yani özgün değiller. Fırat Yükselir onları kakalamış diziye. @xBUGRAxKaragül'de öyle fragman jenerik dizi full aynı müzik.Ama müzik harika orası ayrı yani.
![]()
Totali alırız da önemli olan AB.
Doğru TOTAL'i alsak Emre kabullenmez AB , AB diye tutturur haklısın.Totali alırız da önemli olan AB.![]()
Dinlemedim.vasfiye teyzeni dinlemedin mi sen?
dinle o zamanDoğru TOTAL'i alsak Emre kabullenmez AB , AB diye tutturur haklısın.
Dinlemedim.![]()
Bize "Mal" mı demek istedin, şimdi.
estağfurullah genel bir laf ettimBize "Mal" mı demek istedin, şimdi.![]()
Yani genele mal dedin?estağfurullah genel bir laf ettim![]()
Bismillahirrahmanirrahim.Yani genele mal dedin?
Bu hafta en az 7 Reyting garanti, İnşAllah.![]()
Böyle imana getiririm adamı.Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."
imana mı getirdiğini sanıyorsun sen şimdi 7 alır diye dua ettin ya ben de duanı fatiha ile bitirdim cahilBöyle imana getiririm adamı.Ayık ol.
Vasfiye filan.Peh.
![]()
Ama ben farklı anladım.imana mı getirdiğini sanıyorsun sen şimdi 7 alır diye dua ettin ya ben de duanı fatiha ile bitirdim cahil
vasfiye ye sen işlemezsin pis yedilideki orço bile işlemez![]()
istersen bülent ersoy okusun makamına uygun oalrak dur canlı yayında hazır bir mail atayım ya da show değil mi bu program senin bağlantıların vardır elbetAma ben farklı anladım.Birde forum üyesi arkadaşımız Hafız da bir oksun.
Sana güvenmiyorum.
![]()
Ben sana bir okuycam şimdi.istersen bülent ersoy okusun makamına uygun oalrak dur canlı yayında hazır bir mail atayım ya da show değil mi bu program senin bağlantıların vardır elbet![]()