çaktırma ben senaristim yoksa ab de 13 reytinglik bölümü nasıl yazsın yılmaz şahinSen hala katılmadın mı bu arada Muhteşem'e. Seni bekliyoruz bayağıdır.![]()
çaktırma ben senaristim yoksa ab de 13 reytinglik bölümü nasıl yazsın yılmaz şahinSen hala katılmadın mı bu arada Muhteşem'e. Seni bekliyoruz bayağıdır.![]()
Bu hafta da alabilecek mi bari 13çaktırma ben senaristim yoksa ab de 13 reytinglik bölümü nasıl yazsın yılmaz şahin![]()
Özetli başlarsa başabaş gidebiliriz.Her şey Yarın belli olacak gibi.Bakalım Sevdaluk mu Muhteşem Yüzyıl mı.
![]()
bu hafta yılma zşahin e devrettim geriBu hafta da alabilecek mi bari 13
Özetli başlarsa başabaş gidebiliriz.![]()
Haha alırsa sorarım sana.bu hafta yılma zşahin e devrettim geridüşerse ben tekrar müdahele ederim
alabilir yani adam 4 sene + 1 yaz kavak yellerini izlettirmişiz bizim millete my nin real madrid kadrosunu mu izletemesinHaha alırsa sorarım sana.![]()
Senin pompy olduğunu biliyorduk zaten. ss Rüyaların tersi çıkarmış panpa.![]()
Niye lö ben Rüya göremez miyim.pompy nin sen olduğu kanıtlandı![]()
pompy nin uzmanlık alanı orası pompy show a karışsa ne dersin sen .ssNiye lö ben Rüya göremez miyim.Hep Pompy mi Rüya yorumlayacak.
![]()
Ben her hafta Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorum.Güzel bölümdü.
Bazı dizilerin tanıtımlarına maruz kaldım. Sinirlerim bozuldu.![]()
Bir bölüm duygusal ağırlıklı, bir bölüm komedi ağırlıklı giderler diye ben demiştim.
Bence gayet güzel ihuuu falan bağırıyor ya şarkıda bitiyorum.Fragmanlar daha güzel hazırlanabilir. Daha fazla müzik kullanılabilir.![]()