O zaman ben de katılayım panpa beraber bitirelim şu olası tehlikeyi.diziyi böyle bitiricem çaktırma
kendisi dizilerine odaklandıen kalitelisini yapmak için başka işlerle uğraşmıyor
![]()
O zaman ben de katılayım panpa beraber bitirelim şu olası tehlikeyi.diziyi böyle bitiricem çaktırma
kendisi dizilerine odaklandıen kalitelisini yapmak için başka işlerle uğraşmıyor
![]()
İşte artık Çarşamba'ları kalitenin tek adresi SEVDALUK olacak gibi.😱 Kalite = my.![]()
tamamdır ama sen karadayı fanı çıktın planlarıma ortak etmek için yüksek ab konseyinden onay gerekliO zaman ben de katılayım panpa beraber bitirelim şu olası tehlikeyi.![]()
İşte artık Çarşamba'ları kalitenin tek adresi SEVDALUK olacak gibi.![]()
![]()
My varken Sevdaluk'a bakanların rüyasına Hürrem Teyze girsin inşallah.He he dabi dabi.![]()
pompy senaryolarını fazla okumaİşte artık Çarşamba'ları kalitenin tek adresi SEVDALUK olacak gibi.![]()
![]()
Benim rüyalarımın da bir kalitesi vardır o giremez.My varken Sevdaluk'a bakanların rüyasına Hürrem Teyze girsin inşallah.![]()
Karadayı'ya girmeyelim boşver.tamamdır ama sen karadayı fanı çıktın planlarıma ortak etmek için yüksek ab konseyinden onay gerekli![]()
onların mesajları vız gelir tırıs giderKaradayı'ya girmeyelim boşver.Fanatikleri bizi burada da bulur.
![]()
Benim rüyalarımın da bir kalitesi vardır o giremez.![]()
onun rüyaları pis yedili den orço ile dolu elleşme
Orço ile tahterevalliye biniyorduk daha dün.onun rüyaları pis yedili den orço ile dolu elleşme![]()
Doğru ağır total birinin rüyasına Hürrem teyzenin girecek hali yok ya?onun rüyaları pis yedili den orço ile dolu elleşme![]()
tam senlik işte arkadan salça da dedikodu yapıyordurOrço ile tahterevalliye biniyorduk daha dün.![]()
Sen de kenardan bize bakıp kıskanıyorduntam senlik işte arkadan salça da dedikodu yapıyordur![]()
çok kıskanıyorum valla bak 3ünüz o ka yakındınız ki hanginiz hangisiyle sevgili çözemedim cidden bakSen de kenardan bize bakıp kıskanıyordun![]()
Burada bir laf vurma vardı ama anlayamadım tam neyseçok kıskanıyorum valla bak 3ünüz o ka yakındınız ki hanginiz hangisiyle sevgili çözemedim cidden bak![]()
ab lik böyledirBurada bir laf vurma vardı ama anlayamadım tam neyse![]()
Aslında anladım da anlamamazlıktan geldim diyelim.ab lik böyledir![]()
kabullenmek zordurAslında anladım da anlamamazlıktan geldim diyelim.![]()
Sen hala katılmadın mı bu arada Muhteşem'e. Seni bekliyoruz bayağıdır.kabullenmek zordur![]()