totali artacaktırYarın görürsün yüksek mi düşük mü![]()
totali artacaktırYarın görürsün yüksek mi düşük mü![]()
Artsın sıkıntı yok bir yer de artsın datotali artacaktır![]()
ilk bölüm çok beğenildi o beğeniyle iki grupta da artabilir ancak ilk bölümkü tat bulunamazsa dizinin işi zorArtsın sıkıntı yok bir yer de artsın daTotal 7,50 alacak gibi yarın.
![]()
Bulunur bence ki fragman gayet iyi bence.ilk bölüm çok beğenildi o beğeniyle iki grupta da artabilir ancak ilk bölümkü tat bulunamazsa dizinin işi zor![]()
bakalım kader kısmetBulunur bence ki fragman gayet iyi bence.![]()
sevdaluk gönüllü yanmatur ,beterdur ya da öyle bir şeydiur o lafAnlımıza ne yazıldıysa o.![]()
![]()
Düzgün söyleyeydin iyiydi.sevdaluk gönüllü yanmatur ,beterdur ya da öyle bir şeydiur o laf![]()
ne bilem senin ka izlemiyom hatta hiç izlemiyom fragmanda ne duyarsam o bir de atacan ne derseDüzgün söyleyeydin iyiydi.![]()
Sevdaluk gönüllü yanmak demektur, beterdur.ne bilem senin ka izlemiyom hatta hiç izlemiyom fragmanda ne duyarsam o bir de atacan ne derse![]()
Lordly'de izliyormuş.ne bilem senin ka izlemiyom hatta hiç izlemiyom fragmanda ne duyarsam o bir de atacan ne derse![]()
pompy e de sorayım o da izlemiştir gönderme yapabilmek içinLordly'de izliyormuş.Ona danışabilirsin ben yokken.
![]()
Haklısın pompy daha iyi anlatır.pompy e de sorayım o da izlemiştir gönderme yapabilmek için![]()
Haklısın pompy daha iyi anlatır.Lordly'den.
![]()
Pompy yok zaten gitmiş kaç gündür göremiyorum.çok süper anlatır hem debir anlatır 10 gün düşünürsün
![]()
diziyi böyle bitiricem çaktırmaSevdaluk sayfalarında çok dolanıyon panpa ne iş? @xemrexxx.![]()
kendisi dizilerine odaklandıPompy yok zaten gitmiş kaç gündür göremiyorum.Belki yan hesabı şuanda aktifse aynı anda zor tabii zaar.
![]()