Pazartesi nasıl olurdu sencegüzel oynamışdiyorum zaten sevdalukta gerçek oyuncular var günü yanlış
![]()
star kurt seyit şurayı perşembeye alıp aramızda kalsını salıya atarsa perşembeye gitsin direktPazartesi nasıl olurdu sence![]()
ne yürekli kız şu emineAğzına sağlık valla hislerime tercüman oldun. Kanal kaç kez reklam verdi tam anlıklar yükseliyor pat reklamlar. Geçen hafta ki gibi 75 dakika reklâmsız gitmeli. Senaristler dramaya gitsin daha iyi ben çok seviyorum dramasını
Arkadaşlar 31:10 saniyeden itibaren başlayan Emine karakterinin isyanını bir izleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak? Dün akşam çok duygulandım ben bu sahnede.
@xBUGRAx @xemrexxx @mrt-06 @kvp-medya @dizi kolik @KayıpSehir @sürgünüm @Billy Kane @Bully
Iki dakikanızı ayırırsanız sevinirim.![]()
Perşembe iyi gitmez bence Pazartesi karadayı harici rakip yokstar kurt seyit şurayı perşembeye alıp aramızda kalsını salıya atarsa perşembeye gitsin direkt![]()
Dramı da güzel güldürüsü de. Yani güldürü payı azda olsa bulunmalı bence ama her haliyle güzel Sevdaluk. Umarım Show haftaya aynı hatayı yapmaz. 3 kafi, hatta düşüşün sebebi kendisi olduğu için iyisi mi bir başta birde sonda reklam yapsın yani 2 tane.Ağzına sağlık valla hislerime tercüman oldun. Kanal kaç kez reklam verdi tam anlıklar yükseliyor pat reklamlar. Geçen hafta ki gibi 75 dakika reklâmsız gitmeli. Senaristler dramaya gitsin daha iyi ben çok seviyorum dramasını
Arkadaşlar 31:10 saniyeden itibaren başlayan Emine karakterinin isyanını bir izleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak? Dün akşam çok duygulandım ben bu sahnede.
@xBUGRAx @xemrexxx @mrt-06 @kvp-medya @dizi kolik @KayıpSehir @sürgünüm @Billy Kane @Bully
Iki dakikanızı ayırırsanız sevinirim.![]()
Aynen dizi zaten düşmüş bir baş reklam bir de son reklam yapsın ya süper olurDramı da güzel güldürüsü de. Yani güldürü payı azda olsa bulunmalı bence ama her haliyle güzel Sevdaluk. Umarım Show haftaya aynı hatayı yapmaz. 3 kafi, hatta düşüşün sebebi kendisi olduğu için iyisi mi bir başta birde sonda reklam yapsın yani 2 tane.![]()
perşembe aramızda kalsın ın kitlesine konabilir o zamanPerşembe iyi gitmez bence Pazartesi karadayı harici rakip yok![]()
Bence gün değiştirecekse eğer Pazartesi'ye gelsin ama şimdilik bir Her Sevda Bir Veda'yı denesinler. Baktılar yükselmiyor Pazartesi^ye alsınlar Sevdaluk'u ama önce Çarşamba'Da biraz daha kalsın istiyorum ben. Show şu reklam düzenine zahmet olacak ama bir çeki düzen verirse Çarşamba'da iyi oranlar alır dizi...Perşembe iyi gitmez bence Pazartesi karadayı harici rakip yok![]()
Aynen ben de Emine olarak seviyorumGerçekten çok başarılı oyuncu. Emine olarak sevdiriyor diğer kız olarak sinirlendiriyor (ben sevmiyorum onu en azından)
O sahnede ben güldüm ama ya. Şiveli kızdığından olabilir sanırım.@Fks14 sen drama seviyorsun 7.bölümün 31:10 saniyesinde başlayan yeri bir izle bakalım nasıl etki yaratacak sen de ?![]()
Olir mu daa çok iyiydu orasiO sahnede ben güldüm ama ya. Şiveli kızdığından olabilir sanırım.![]()
Sbt önemli değil ne yazık ki umarım Tns deneklerine sevdiririz diziyi.
Işin garibi SBT'de yükseldikçe TNS'de düşüyor ne yazıkki.Sbt önemli değil ne yazık ki umarım Tns deneklerine sevdiririz diziyi.
Konumuz o değil.O ilk 10 ne. 😱 Daha yeni gördüm FOX.![]()