Ben sana bir okuycam şimdi.Hem sen yalnış okursun bir kere. .ss . Allah'ım dizi düşecek ya.
![]()
batıl total inançları bunlar böyle bişiden dizi mi düşermiş hiç
Ben sana bir okuycam şimdi.Hem sen yalnış okursun bir kere. .ss . Allah'ım dizi düşecek ya.
![]()
batıl total inançları bunlar böyle bişiden dizi mi düşermiş hiç![]()
dualarla dizi düşseydi hangi dizileri okuyup üfleyeceğimi iyi bilirdimde tutmuyor![]()
internette ''nasıl yapılır'' diye türkiyeden en çok ne aranmış bir ona bak ,ondan sonra tutturursun bence![]()
Ne içtin sabah sabah .sÇok iyi bölümdü Dadaylı'nın muhteşem tespitleri vardı
ertan aştı kendini tanıyamıyoruz onu
bölümde olaylar çok hızlı ilerledi hemencecik ertan başa geçti ismet ali uyandı falan gelecek bölümler yine çok heyecanlı olacak.![]()
![]()
oha kaçakın konusu değil mi buNe içtin sabah sabah .s
Dün izlemiştim evet bu hafta bayağı hareketleniyor gibi.Beğendin mi ?![]()
Ne hareketlenmesi ben başka fragmanmı izledim.Dün izlemiştim evet bu hafta bayağı hareketleniyor gibi.![]()
Umarım dediğin gibi bir hareketlenme olur Deniz.Dün izlemiştim evet bu hafta bayağı hareketleniyor gibi.![]()
Fragmanı izlemedinmi, çok durgun maalesef diziye yazık olacak.Umarım dediğin gibi bir hareketlenme olur Deniz.
Dün Kolajı izleyince farkettim gerçekten 3 bölüm içinde sürekli bir durgunlaşma var.![]()
Geçen hafta ki fragmanlardan daha iyi. Yani Denisse ve Adalet kapışması artıyor artık.Ne hareketlenmesi ben başka fragmanmı izledim.![]()