O zaman ben de katılayım panpa beraber bitirelim şu olası tehlikeyi.diziyi böyle bitiricem çaktırma
kendisi dizilerine odaklandıen kalitelisini yapmak için başka işlerle uğraşmıyor
O zaman ben de katılayım panpa beraber bitirelim şu olası tehlikeyi.diziyi böyle bitiricem çaktırma
kendisi dizilerine odaklandıen kalitelisini yapmak için başka işlerle uğraşmıyor
İşte artık Çarşamba'ları kalitenin tek adresi SEVDALUK olacak gibi.😱 Kalite = my.
tamamdır ama sen karadayı fanı çıktın planlarıma ortak etmek için yüksek ab konseyinden onay gerekliO zaman ben de katılayım panpa beraber bitirelim şu olası tehlikeyi.
İşte artık Çarşamba'ları kalitenin tek adresi SEVDALUK olacak gibi.
My varken Sevdaluk'a bakanların rüyasına Hürrem Teyze girsin inşallah.He he dabi dabi.
pompy senaryolarını fazla okumaİşte artık Çarşamba'ları kalitenin tek adresi SEVDALUK olacak gibi.
Benim rüyalarımın da bir kalitesi vardır o giremez.My varken Sevdaluk'a bakanların rüyasına Hürrem Teyze girsin inşallah.
Karadayı'ya girmeyelim boşver.tamamdır ama sen karadayı fanı çıktın planlarıma ortak etmek için yüksek ab konseyinden onay gerekli
onların mesajları vız gelir tırıs giderKaradayı'ya girmeyelim boşver.Fanatikleri bizi burada da bulur.
Benim rüyalarımın da bir kalitesi vardır o giremez.
onun rüyaları pis yedili den orço ile dolu elleşme
Orço ile tahterevalliye biniyorduk daha dün.onun rüyaları pis yedili den orço ile dolu elleşme
Doğru ağır total birinin rüyasına Hürrem teyzenin girecek hali yok ya?onun rüyaları pis yedili den orço ile dolu elleşme
tam senlik işte arkadan salça da dedikodu yapıyordurOrço ile tahterevalliye biniyorduk daha dün.
Sen de kenardan bize bakıp kıskanıyorduntam senlik işte arkadan salça da dedikodu yapıyordur
çok kıskanıyorum valla bak 3ünüz o ka yakındınız ki hanginiz hangisiyle sevgili çözemedim cidden bakSen de kenardan bize bakıp kıskanıyordun
Burada bir laf vurma vardı ama anlayamadım tam neyseçok kıskanıyorum valla bak 3ünüz o ka yakındınız ki hanginiz hangisiyle sevgili çözemedim cidden bak
ab lik böyledirBurada bir laf vurma vardı ama anlayamadım tam neyse
Aslında anladım da anlamamazlıktan geldim diyelim.ab lik böyledir
kabullenmek zordurAslında anladım da anlamamazlıktan geldim diyelim.
Sen hala katılmadın mı bu arada Muhteşem'e. Seni bekliyoruz bayağıdır.kabullenmek zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?