Netflix Sense8 - 2. Sezon Yorumları

la sezon finali müthişti izledin mi şimdi burada spoi pırtlatmıyım izlemediysen

6'yı izledim bugün @Forumdash
Sun döktürdü.

kısa bir aradan sonra bu gece devam edeceğim diziye
ve büyük ihtimalle üç dört bölüm izleyip sezonu bitiririm bu gece

1x6. Bölüm

wolfgang la capheus hıyarının kçlarını görmesek daha iyiydi
özellikle kalanın sanhelerinde çalan şarkı harikaydı.. bu arada rajanın kala yerine wolgangı öptüğü sahnede kahkaha attım elalemin karısıyla yatarsan gelip yanlışlıkla seni dürterler haketmişti yani
litonun cümle aleme hernando ile aşkını ilan edişi gibi gereksiz sahneleride çıkarsak sun bak ın bölümde yeterince gözükmemesi hayalkırıklığı oldu capheus gibi gereksiz karakterleri diziden çıkarıp sun bak ta yoğunlaşmaları lazım bence

riley in yaşlı moruk amcayı takip edip ondan bilgi aldığı sahneler ilginçti sensoriumlar geç yaşlanıyor sanırım , 1942 deki toplantıya katılacak kadar yetişkinse o zamanlar moruk amca şimdi 120 yaşında vardır

nominin geçmişe dalış macerasıda ilginçti yakıp yıkmış anaları aşk yuvasını

benim bölümler farklı sanırım benim dediğim altıncı bölümü siz hangi bölümde izlediniz @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx bir türlü yorumlarınıza denk getiremedim

2 bölüm eksik mi sayıyorsun yoksa ekleyerek mi? Benim bölüm toplam 11 bölümdü. Eğer noel için çekilen çzel bölümü de sayarsan 13 ediyor. Senin toplan kaç?

2 bölüm eksik mi sayıyorsun yoksa ekleyerek mi? Benim bölüm toplam 11 bölümdü. Eğer noel için çekilen çzel bölümü de sayarsan 13 ediyor. Senin toplan kaç?
şimdi ben netflixden izliyorum orda geçen yılki özel bölümü ikinci sezonun ilk bölümü diye geçiyor yani ben 6. bölüm diyorsam sanırım sizin beşinci bölüme denk geliyor
geliyor gelmesinede sizin yorumlarda çok dağınık bazı yorumlarınız hiç yok pas geçmişsiniz

Evet yorumlanacak bişey yoktu ki
biraz sex, sonlara biraz tansiyon artıyor bölüm bitiyordu. Sonraki bölüm de yine sex
9'dan sonra acılıyor hele ki Sun'lı sahneler daha da artıyor

Evet yorumlanacak bişey yoktu ki
biraz sex, sonlara biraz tansiyon artıyor bölüm bitiyordu. Sonraki bölüm de yine sex
9'dan sonra acılıyor hele ki Sun'lı sahneler daha da artıyor
ben sun lı sahneleri bekliyorum zaten mesela bu bölümün ilk 40 dakikası tamamen boştu sun da yoktu şu capheus u diziden şutlamadılar gitti resmen diziyi katlediyor

Uzun zaman sonra 7. Bölümü izledim. Efsaneydi. Dizinin çok net en iyi bölümüydü. Çok fenasın Lila

Son 15 dakika efsaneydi. Wolfgang ve Lila arasında olanlar iki grubun çarpışması süperdi.

Lila süper karakter. Ne yapacağı belli değil. Çok sevdim bu bölüm onu.

8.8/10

Sun'un kardeşin 'Ablam terminatör olmuş' dedi bastım kahkahayı.

Güzel bi sezon finali yapmışlar. Aksiyon hiç eksik olmamış. Çok zor şeyler yaşadılar ama grup bi şekilde kurtuldu. Muhteşemler

2 saatlik filmi bekliyorum.

O neydi gız.. 😱
2x11 i izledim

kız finalde bu sahneyi solladılar ahan da spoi içinde çook çok +18 dir ona göre bakın

wachowski kardeşler overrop matrixle napmışlar bilmem bu diziyle baya iş yaptılar
151 dk lik final izle izle bitmedi

herkes mutlu whispers öldü; jonas angelicaya verdiği sözü tuttu.
zombi katiller projesi hayata geçemeden bitti jonas sayesinde
nomi <3 amanitanın eyfel kulesindeki düğünü süperdi
love wins resmen

puanım: 9.4 /10
@sokak sanati dizi romantik komedi olarak devam edebilir kala nın aşk üçgeni olarak

@Çiğdem- @serhatt @cookies @vadikızı @Dosi @MasacRE- @xBUGRAx @S.G.A.T. @kerem @Ahmed @Thequeer

ay neyse bebişlerimle veda edeyim

[/spoiler][/spoiler]

Son düzenleme:
Sırf yine nasıl sex sahnesini attı bu diye geldim
Bişey alaşilmiyor
Neyse bayramdan sonra izlerim rahat rahat evde kimse yokken filan

Yine tuhaf diziler izliyor @Çiğdem-

neler izliyosun sen öyle yaa