Netflix Sense8 - 2. Sezon Yorumları

@mrt-06 bu diziye ne zaman başlıyorsun ? :) tam senin aradığın tür işte hem fantastik hem bilimkurgu hemde aksiyon heyecan herşey var :)
Cinsellik yoksa Ramazan'da başlarım. :)

Bu diziye hatta bugün başlayacaktım Netflix'im canım benim bana önermiş ama kuzenim geldi. .ss

2x4. Bölüm

@xemrexxx bu senin sistemde üçüncü bölüme denk geliyor sanırım :)

harika bir bölüm daha.. bizimkilerin karşılıklı olayları imc usuluyle halledişini seviyorum sun bak ı ise her türlü seviyorum koreli minyon tip güzel değil ama çok sempatik biri:) stili çok temiz, murdar etmeden rakiplerini hallediyor :)
sun bak son sahnede nerdeyse polise yakalanıyordu ama muhteşem eforuyla kurtardı kendini ve kendini kurtarırken genelde tek başına idare ediyor :)diğer karakterler her olayda yardım almak zorunda kalıyor
kaybolan diğer kümeden duyusal raul un geçmişte lito ile sevgili olduklarınıda öğrenmiş olduk :)
jonas ı yatırmış milton ameliyat masasına kelleyi kesiverdi jonas sanırım gidici gibi :)
kala wolfgang arasındaki aşk tekrar alevlenecek gibi ama bu seferde araya başka küme üyesi lila girdi ?ordaki gidişatta merak konusu lila acaba duyusal avcılarınamı çalışıyor oralar belirsiz şimdilik ?
tek sevemediğim sahneler capheus lu sahneler ama bu bölümde chapheus un politikacı ve lider arasındaki farkı anlatırken söyledikleri güzeldi :)

Yapımcı Matrix'in yapımcılarıymış bu diziye @Tolstoyevski de başlayabilir. :)

Ben zaten Netflix'de olduğu için mecburen izleyeceğim. :)
eşçiselller arası sahneler seni kaçırtırsa kaçırtır :) yoksa bir bütün olarak düşününce muhteşem bir dizi? o görüntüler biraz itici duruyor hanı lezbiyenler arası olanlar kabülümde erkekler arası olunca sahneyi sindirmek güçleşiyor :)

Son düzenleme:
S02B01

Harika bir bölümdü. Sonu muhteşemdi.

Fazla uzatmadan söyle spoi içine yazayım.
Ben kimim sorusu beni benden aldı. Diziye odaklanacağıma kendimi düşündüm :F Ben kimim? Ne bok yemeye geldim dünyaya :A

Son sahneler harikaydı zaten. Polis oğlan ilkkez rolünün hakkını verdi. İçerde dizisinde Sarp bile plan yapamazdı @Çiğdem- @xemrexxx

Yarın akşam izleyecek dizim yok #2-3-4 izlerim heralde @destere

9/10

S02B01

Harika bir bölümdü. Sonu muhteşemdi.

Fazla uzatmadan söyle spoi içine yazayım.
Ben kimim sorusu beni benden aldı. Diziye odaklanacağıma kendimi düşündüm :F Ben kimim? Ne bok yemeye geldim dünyaya :A

Son sahneler harikaydı zaten. Polis oğlan ilkkez rolünün hakkını verdi. İçerde dizisinde Sarp bile plan yapamazdı @Çiğdem- @xemrexxx

Yarın akşam izleyecek dizim yok #2-3-4 izlerim heralde @destere

9/10
ben hızımı frenliyorum yoksa bir gecede 5 bölüm rahat izlerdim iki güne biterdi :) ama bittikten sonra ne izleyeceğiz aynı ayarda onu düşünerek şimdilik iki bölüm şeklnde gidiyorumda bazen 3 bölümede çıkabilirim :)

2x5. Bölüm

her bölümü aynı derecede muhteşem yine güzel bir bölüm artık grubumuz sun bak ın deyimiyle en iyi savunma saldırıdır taktiğini uygulayacak :)
riley ve will uzun süredir köstebek gibi saklanıyorlardı kovuklarında baktılar olacak gibi değil atın ölümü arpadan olsun diyerekten ortaya çıktılar hatta riley konserinde duyusallardan birni bile yakaladı :)
sun bak ın peşindeki polis iyi niyetli biri sun a yardım edeceğini umuyorum :) en muhteşem sahne ise lila fachini ye aitti wolfgang eşeği öyle bir pozisyonu değerlendiremedi hele o küvetteki pozisyon kaçarmıydı :)

@xemrexxx bu bölümde sun bak ı köpeğe yalatmışsında asıl önemli yeri kaçırmışsın lila fachini li olan yer :)
Valeria-Bilello-nude-bush-boobs-and-full-frontal-Sense8-2017-s2e4-HD-1080p-Web-0004-660x330.jpg

2x4. Bölüm

@xemrexxx bu senin sistemde üçüncü bölüme denk geliyor sanırım :)

harika bir bölüm daha.. bizimkilerin karşılıklı olayları imc usuluyle halledişini seviyorum sun bak ı ise her türlü seviyorum koreli minyon tip güzel değil ama çok sempatik biri:) stili çok temiz, murdar etmeden rakiplerini hallediyor :)
sun bak son sahnede nerdeyse polise yakalanıyordu ama muhteşem eforuyla kurtardı kendini ve kendini kurtarırken genelde tek başına idare ediyor :)diğer karakterler her olayda yardım almak zorunda kalıyor
kaybolan diğer kümeden duyusal raul un geçmişte lito ile sevgili olduklarınıda öğrenmiş olduk :)
jonas ı yatırmış milton ameliyat masasına kelleyi kesiverdi jonas sanırım gidici gibi :)
kala wolfgang arasındaki aşk tekrar alevlenecek gibi ama bu seferde araya başka küme üyesi lila girdi ?ordaki gidişatta merak konusu lila acaba duyusal avcılarınamı çalışıyor oralar belirsiz şimdilik ?
tek sevemediğim sahneler capheus lu sahneler ama bu bölümde chapheus un politikacı ve lider arasındaki farkı anlatırken söyledikleri güzeldi :)

eşçiselller arası sahneler seni kaçırtırsa kaçırtır :) yoksa bir bütün olarak düşününce muhteşem bir dizi? o görüntüler biraz itici duruyor hanı lezbiyenler arası olanlar kabülümde erkekler arası olunca sahneyi sindirmek güçleşiyor :)
Aşırı varsa kaçırtır yani eşcinsellik değil aşırı cinsellik varsa. :)