la sezon finali müthişti izledin mi şimdi burada spoi pırtlatmıyım izlemediysendemin ne demiştim netflix bizi kötü etkiledi işte örneği üstüste beş bölüm birden netflix dizisi izlersek diğerlerine zaman kalmaz
la sezon finali müthişti izledin mi şimdi burada spoi pırtlatmıyım izlemediysendemin ne demiştim netflix bizi kötü etkiledi işte örneği üstüste beş bölüm birden netflix dizisi izlersek diğerlerine zaman kalmaz
Lafıma başlamadan önce "Netflix, Allh belanı vermeye" diye girizgah yapayım.
Adamlar iyi ki bir yılbaşı bölümü çekmişler anasına nikah kıydıklarımın evlatları ben 13 bölüm sanıyordum meğersem 12 bölümmüş. 2 bölümü yılbaşı özeldi. Geriye ne kaldı 10 bölüm. İzlediğim sitede de ben 11 bölüm görüp izleme planlarımı ona göre yapınca dımdızlak ortada kaldım. 11.bölüm filan yok mu
Neyse;
Harika bir sezon finaliydi.
Final bölümü hariç son 2 bölüm 8 ve 9.bölümün son 10dksı hariç çok gereksizdi. İzlemesenizde olur. Ama sezon finali uzun zamandır en keyifle izlediğim işte sezon finali dedğim bölüm oldu.
Bi kere bölüm sessiz sakin mazlum dizinin kalbi Sun ile başladı. Muhteşem aksiyon sahneleri... dizi bence 2 senaryou Sun'ın intikamı ve cannibal... Sun'ın kardeşini politikacı koruyacak sanırım. Ama manu denen şerefli polis Sun'ın suçsuz oldugunu biliyor. O yeter zaten.
Cannibal mı deniyor o adama artık nedir birinci sezonda başka isimdi şimdi cannibal deniyor. Bir de dj kızın bağlantı kurdugu sex bağımlısı herifin tayfası cıktı. Pardon kümesi o beyaz saçlılar da güzel kümeye benziyor. Merak uyandırdı.
Genel olarak gayet güzel bir sezondu.
Bölüm 1-2-3-4-5-6-7= 8.5/10'dan 9/10
Bölüm 8-9=5/10
Bölüm 10=10/10
@destere sen ne alemdesin? @sokak sanati sen bittin mi? @xemrexxx my'yi izledin mi laa bu hafta
la sezon finali müthişti izledin mi şimdi burada spoi pırtlatmıyım izlemediysen
6'yı izledim bugün @Forumdash Sun döktürdü.
kısa bir aradan sonra bu gece devam edeceğim diziye ve büyük ihtimalle üç dört bölüm izleyip sezonu bitiririm bu gece
toplam 11 bölümmüş ? demekki benim izleyeceğim 6 bölüm kalmış7. Bölümde kaldım bende. Benim de 3-4 bölüm var.
2 bölüm eksik mi sayıyorsun yoksa ekleyerek mi? Benim bölüm toplam 11 bölümdü. Eğer noel için çekilen çzel bölümü de sayarsan 13 ediyor. Senin toplan kaç?1x6. Bölüm
wolfgang la capheus hıyarının kçlarını görmesek daha iyiydi özellikle kalanın sanhelerinde çalan şarkı harikaydı.. bu arada rajanın kala yerine wolgangı öptüğü sahnede kahkaha attım elalemin karısıyla yatarsan gelip yanlışlıkla seni dürterler haketmişti yani litonun cümle aleme hernando ile aşkını ilan edişi gibi gereksiz sahneleride çıkarsak sun bak ın bölümde yeterince gözükmemesi hayalkırıklığı oldu capheus gibi gereksiz karakterleri diziden çıkarıp sun bak ta yoğunlaşmaları lazım bence
riley in yaşlı moruk amcayı takip edip ondan bilgi aldığı sahneler ilginçti sensoriumlar geç yaşlanıyor sanırım , 1942 deki toplantıya katılacak kadar yetişkinse o zamanlar moruk amca şimdi 120 yaşında vardır
nominin geçmişe dalış macerasıda ilginçti yakıp yıkmış anaları aşk yuvasını
benim bölümler farklı sanırım benim dediğim altıncı bölümü siz hangi bölümde izlediniz @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx bir türlü yorumlarınıza denk getiremedim
şimdi ben netflixden izliyorum orda geçen yılki özel bölümü ikinci sezonun ilk bölümü diye geçiyor yani ben 6. bölüm diyorsam sanırım sizin beşinci bölüme denk geliyor geliyor gelmesinede sizin yorumlarda çok dağınık bazı yorumlarınız hiç yok pas geçmişsiniz2 bölüm eksik mi sayıyorsun yoksa ekleyerek mi? Benim bölüm toplam 11 bölümdü. Eğer noel için çekilen çzel bölümü de sayarsan 13 ediyor. Senin toplan kaç?
Evet yorumlanacak bişey yoktu ki biraz sex, sonlara biraz tansiyon artıyor bölüm bitiyordu. Sonraki bölüm de yine sex 9'dan sonra acılıyor hele ki Sun'lı sahneler daha da artıyorşimdi ben netflixden izliyorum orda geçen yılki özel bölümü ikinci sezonun ilk bölümü diye geçiyor yani ben 6. bölüm diyorsam sanırım sizin beşinci bölüme denk geliyor geliyor gelmesinede sizin yorumlarda çok dağınık bazı yorumlarınız hiç yok pas geçmişsiniz
ben sun lı sahneleri bekliyorum zaten mesela bu bölümün ilk 40 dakikası tamamen boştu sun da yoktu şu capheus u diziden şutlamadılar gitti resmen diziyi katlediyorEvet yorumlanacak bişey yoktu ki biraz sex, sonlara biraz tansiyon artıyor bölüm bitiyordu. Sonraki bölüm de yine sex 9'dan sonra acılıyor hele ki Sun'lı sahneler daha da artıyor
2x11 i izledimO neydi gız.. 😱
Sırf yine nasıl sex sahnesini attı bu diye geldim Bişey alaşilmiyor Neyse bayramdan sonra izlerim rahat rahat evde kimse yokken filan2x11 i izledim
kız finalde bu sahneyi solladılar ahan da spoi içinde çook çok +18 dir ona göre bakın
wachowski kardeşler overrop matrixle napmışlar bilmem bu diziyle baya iş yaptılar 151 dk lik final izle izle bitmedi
herkes mutlu whispers öldü; jonas angelicaya verdiği sözü tuttu.
zombi katiller projesi hayata geçemeden bitti jonas sayesinde
nomi <3 amanitanın eyfel kulesindeki düğünü süperdi love wins resmen
puanım: 9.4 /10
@sokak sanati dizi romantik komedi olarak devam edebilir kala nın aşk üçgeni olarak
@Çiğdem- @serhatt @cookies @vadikızı @Dosi @MasacRE- @xBUGRAx @S.G.A.T. @kerem @Ahmed @Thequeer
ay neyse bebişlerimle veda edeyim
Ekli dosyayı görüntüle 59867 Ekli dosyayı görüntüle 59868 Ekli dosyayı görüntüle 59869 Ekli dosyayı görüntüle 59870
sahne zaten son 5-6 dk de o yüzden izle son 10 dk ye gelince durursunSırf yine nasıl sex sahnesini attı bu diye geldim Bişey alaşilmiyor Neyse bayramdan sonra izlerim rahat rahat evde kimse yokken filan
Yine tuhaf diziler izliyor @Çiğdem-2x11 i izledim
kız finalde bu sahneyi solladılar ahan da spoi içinde çook çok +18 dir ona göre bakın
wachowski kardeşler overrop matrixle napmışlar bilmem bu diziyle baya iş yaptılar 151 dk lik final izle izle bitmedi
@sokak sanati dizi romantik komedi olarak devam edebilir kala nın aşk üçgeni olarak
@Çiğdem- @serhatt @cookies @vadikızı @Dosi @MasacRE- @xBUGRAx @S.G.A.T. @kerem @Ahmed @Thequeer
Ekli dosyayı görüntüle 59867 Ekli dosyayı görüntüle 59868 Ekli dosyayı görüntüle 59869 Ekli dosyayı görüntüle 59870
Youtuba da yuklemişlerdir bunu Şimdi bakarsam diziyi izleyesim gelir filan ateşe atamam kendimisahne zaten son 5-6 dk de o yüzden izle son 10 dk ye gelince durursun
2x11 i izledim
dil altını al da izleYoutuba da yuklemişlerdir bunu Şimdi bakarsam diziyi izleyesim gelir filan ateşe atamam kendimi