Ayol bekar gay var mı sadece merak ediyorum diyorAaa bir de benim için ne anlama geldinide dublaj etsen
Ayol bekar gay var mı sadece merak ediyorum diyorAaa bir de benim için ne anlama geldinide dublaj etsen
Grupta gay var mı diye soruyor. Merak etmiş.Aaa bir de benim için ne anlama geldinide dublaj etsen
Eee tabi şeyin yetmemiştirBen yerimde sayıyorum bayağıdır izlemiyorum
Ben yerimde sayıyorum bayağıdır izlemiyorum
Emre etiketleri becerememiş bende diyorum deniz beni niye etiketledi acaba diye
kısa bir aradan sonra bu gece devam edeceğim diziye ve büyük ihtimalle üç dört bölüm izleyip sezonu bitiririm bu gece
Yine tuhaf diziler izliyor @Çiğdem-
Ramazanda bunlar mı izlenir,azgın
Çok güzel dizi izle
xhamster bu duyuruyu geçen sene de yapmişti.
Ayrı bir dizi yapsınlar elleşmesinler sense8e @sokak sanati dediği gibi her bölüm seviş-sokuşlu sahne çekerler... Üstelik her kategoriden bir sahne koyarlar
Çarpılacak
İlk defa duydum
2 sezonda bitirip fazla uzatmamaları iyi oldu.
Grupta gay var mı diye soruyor. Merak etmiş.
kiz Yine rezil olduk .ss @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenDIyy ben ikiside olmam valla iki sevmeediğim herifff
Benim için birde altyazı ekle açıklamalı @Harunnn60
İyyy iki bunak sapik anlamamış yine'ABir alt yazı ekleyeydin teyzen bundan ne anlasın şimdi ya
İyyy iki bunak sapik anlamamış yine'A
tam zamanında yetiştin
@destere 'nin duvarına yazacaktım hadi yorum sayfası açtıralim diye iyi oldu elcağızına sağlık
Grupta gay var mı diye soruyor. Merak etmiş.
Emre etiketleri becerememiş bende diyorum deniz beni niye etiketledi acaba diye
Lito nin doğum günüymüş @serhatt ve Çigdemi kutlama için konuya davet ediyorum @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Maskeli FedaiBenim için birde altyazı ekle açıklamalı @Harunnn60
Gelsin de hediyesini vereyimLito nin doğum günüymüş @serhatt ve Çigdemi kutlama için konuya davet ediyorum @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 66749Ekli dosyayı görüntüle 66750Ekli dosyayı görüntüle 66751
Ne vericenGelsin de hediyesini vereyim