Gizli kıçı kırıkAma böyle konuşarak her an gel bana saldır diyorsun.![]()
Gizli kıçı kırıkAma böyle konuşarak her an gel bana saldır diyorsun.![]()
Türkler bir şey yapamıyor ayoll zaten yaptıklarıda yabancıların çakması orjinali varkan![]()
![]()
![]()
Türkler bir şey yapıyor çok nadir de olsa onları bile izlemiyorsun.Gizli kıçı kırık![]()
![]()
![]()
Aaa dizilerde 5 diziyi aşmamaya çalısıyorum Filmleri uzak olsun Kenanın filmlerini izliyorduk onuda @xemrexxx in Meryemi batırdıTürkler bir şey yapıyor çok nadir de olsa onları bile izlemiyorsun.Hatta yabancı işlerde de kan dondurucu işleri beğeniyorsun.
![]()
Senin gibi sapık çıkmadık en azından. Dudak ne
Ya bırak nerde kuru aksiyon var onu beğeniyorsun.Aaa dizilerde 5 diziyi aşmamaya çalısıyorum Filmleri uzak olsun Kenanın filmlerini izliyorduk onuda @xemrexxx in Meryemi batırdı
Yabancıda Fantastik seviyorum dizilerdeFilmlerde Superkahraman /Aksiyon
![]()
Aksiyonu Türk dizisinde severim yabancıda FantastikYa bırak nerde kuru aksiyon var onu beğeniyorsun.Sanatın kalitelisine uzağından bile zor yaklaşıyorsun.
![]()
Pardon yanlış hatırlamışım. Tam senlikmiş.
Kaliteli fantastik dizi de izlemiyorsun onlardan da haberim var.Aksiyonu Türk dizisinde severim yabancıda Fantastik![]()
![]()
![]()
Her yıl 30 a yakın dizi buluyorum hepsi Fantastik nasıl yok ayollKaliteli fantastik dizi de izlemiyorsun onlardan da haberim var.Ki fantastik dizilerde iyi diyebileceğim dizi yok denecek kadar azmış.
![]()
CW kanalını gördüğüm an kanım donuyor.Her yıl 30 a yakın dizi buluyorum hepsi Fantastik nasıl yok ayoll
Benimde kanal fanı olduğum kanal CW Kanalımıza gelirsen tüm dizilerimiz en iyi fantastik diziler![]()
![]()
![]()
CW Bu işin profosoru ayoll sen bir Supernatural izlesen görürsünCW kanalını gördüğüm an kanım donuyor.Sayısı veya türü önemsiz. O türde kaliteli sanatsal değeri olan iş çok az sayıda var, CW de ise hiç yok.
![]()
O diziyi 11 12 sezon sürdürecek ne yaşadı o senarist ve kanal yöneticileri. Kanım dondu bak yine, hem de sabah sabah.
Gece bakarım ablacım.
@denizz19 in neresinde çıktıysa seninki de orandadırGece bakarım ablacım.![]()
Kıçımda@denizz19 in neresinde çıktıysa seninki de orandadırbaşka bişi çıkarsa istediğin çıkana kadar testi yaptun demektir
![]()
Hhaha Amerikanın Arka SokaklarıO diziyi 11 12 sezon sürdürecek ne yaşadı o senarist ve kanal yöneticileri. Kanım dondu bak yine, hem de sabah sabah.![]()
@denizz19 in neresinde çıktıysa seninki de orandadırbaşka bişi çıkarsa istediğin çıkana kadar testi yaptun demektir
![]()
@xemrexxx in gözünde @sokak sanati dudağında çıktı diğerlerinin hep kıçında çıktı endenseGece bakarım ablacım.![]()
@xemrexxx in gözünde @sokak sanati dudağında çıktı diğerlerinin hep kıçında çıktı endenseAaa benim kalbimde
@mrt-06 bakalım neresindeymiş Mustim![]()
![]()
![]()