Ben dans etmeyi sevmem bu 1.Senindemi kıçındaymış diğer erkek üyeler gibi
Ben dans etmeyi sevmem bu 1.Senindemi kıçındaymış diğer erkek üyeler gibi
Çözmeyi biliceksin bak benim kalbimde @xemrexxx gözünde çıktı sizin gibi kıçınızda değilBen dans etmeyi sevmem bu 1.
İnsan 2. Madde nerde diye sorar hiç mi Organize İşler izlemedin.Çözmeyi biliceksin bak benim kalbimde @xemrexxx gözünde çıktı sizin gibi kıçınızda değil
Daha nerende çıkacak orası değilse Aaaaaaaa dur hahaha tövbe tövbe 😳😳😳 @xemrexxxİnsan 2. Madde nerde diye sorar hiç mi Organize İşler izlemedin.
Ohoo espriyi bile anlamadın dur sahneyi bulup atayım.
Aaa sen o sahneyi at birde sana sitede ne çıktı onuda at ayoll yoksa yanlış şeyler anlayacaz her zaman oldu gibi @xemrexxxOhoo espriyi bile anlamadın dur sahneyi bulup atayım.
Sahneyi izleyip anladıysan sıkıntı yok. Düğmemi zaten doğru tahmin ettiniz yukarda. Ben de ona istinaden 'ben dans etmeyi sevmem bu 1' diyip filmdeki sahneye gönderme yaptım. İlla tümünü açıklatacaksın bana.Düğmen neredeymiş peki @xemrexxx
Hhaha Aaa o filmi izlemedim ayoll sahneyi atmadan nasıl onu anlıyayımSahneyi izleyip anladıysan sıkıntı yok. Düğmemi zaten doğru tahmin ettiniz yukarda. Ben de ona istinaden dedim 'ben dans etmeyi sevmem bu 1' diyip filmdeki sahneye gönderme yaptım. İlla tümünü açıklatacaksın bana.
Filmi izlemediysen anlamaman normalmiş tamam. Senin kültürsüz olduğunu hatırlayıp tahmin etmem lazımdı.Hhaha Aaa o filmi izlemedim ayoll sahneyi atmadan nasıl onu anlıyayım
Ne kadar kıçı kırık varmış bu forumda bir test ile çözdük @xemrexxx @serhatt @sokak sanati
Hahah Aaa Tük filmleriyle aram yok Yeşilçam izliyorumFilmi izlemediysen anlamaman normalmiş tamam. Senin kültürsüz olduğunu hatırlayıp tahmin etmem lazımdı.
Oscarda sevdiğin filmlerden anlamalıydım aslında. Yeşilçam'la iyice pekişti durum, benim hatam özür diliyorum.Hahah Aaa Tük filmleriyle aram yok Yeşilçam izliyorum
Aaa o başka yabancı dizi ve filmler severim Türk sevmiyorum yabancılarda hastayım dizi filmlereOscarda sevdiğin filmlerden anlamalıydım aslında. Yeşilçam'la iyice pekişti durum, benim hatam özür diliyorum.
Biraz daha konuşmaya devam edersen seninde kafan kırılacakHhaha Aaa o filmi izlemedim ayoll sahneyi atmadan nasıl onu anlıyayım
Ne kadar kıçı kırık varmış bu forumda bir test ile çözdük @xemrexxx @serhatt @sokak sanati
Tamam kız daha fazla saldırmayacağım sakin ol. Yeterince saldırıp rahatladım şuan.Aaa o başka yabancı dizi ve filmler severim Türk sevmiyorum yabancılarda hastayım dizi filmlere
Ama böyle konuşarak her an gel bana saldır diyorsun.
Türkler bir şey yapamıyor ayoll zaten yaptıklarıda yabancıların çakması orjinali varkanTamam kız daha fazla saldırmayacağım sakin ol. Yeterince saldırıp rahatladım şuan.