Kanım dondu...Hhaha Amerikanın Arka Sokakları 14.Sezonumuzla geliyoruz
Aaa ne kadar doğru bir anket kıçı kırıkların hepsine kıçı demiş bize ise Kalp
Allahtan saçında çıkmadı saçı yok mustinin @serhatt
Adamın tarzı o ayoll gençliğinden beridir kısa saç takılıyor böyle yakışıyor adamaahahahaahah iyi dedin
CW dizisi izliyordum eskiden itiraf etmiştim zaten. Arrow ve Flash izlemiştim ama bırakalı 1 2 sene oldu. Supernatural ise aslaaa. O diziye başladığım gün öldüğüm gündür.@mrt-06 a izlettiriyorum sende başlasana
Hadi be saç ektirdiğini cümle alem biliyorAdamın tarzı o ayoll gençliğinden beridir kısa saç takılıyor böyle yakışıyor adama
Abla kardeş uyumu yine.Aaa ne kadar doğru bir anket kıçı kırıkların hepsine kıçı demiş bize ise Kalp
14 Sezon ve devamda edecek ne güzel ölene kadar izleyeceğin bir dizi olmasını istemiyormusun ayollCW dizisi izliyordum eskiden itiraf etmiştim zaten. Arrow ve Flash izlemiştim ama bırakalı 1 2 sene oldu. Supernatural ise aslaaa. O diziye başladığım gün öldüğüm gündür.
Özellikle Musti sevmeyenlerin hep kıçında çıkmış kıçlarıyla izledikleri için sevemiyorlar bu kadar doğru bir anket olamazdı galibaAbla kardeş uyumu yine.
Hayırr o @sokak sanati uydurması adamın tarzı o
Hadi be saç ektirdiğini cümle alem biliyor
OLUR
Kat i surette o diziden uzak duracağıma and içerim. O kadar izleyecek şeyim var o dizi kalsın aman boşver.14 Sezon ve devamda edecek ne güzel ölene kadar izleyeceğin bir dizi olmasını istemiyormusun ayoll
ay resmen yine zirvedeyim bir benim gözümde çıkmış herkesinki beklediğim yerde çıktı yanlız @Çiğdem- in böbreklerinde çıkmasını beklerdim 15 yıdır ev kızı ne çalışıyor ne okuyor ne ev işi yapıyor ne de sevgilisi var tüm gün yiyor içiyor ..... foruma giriyor demek ki böbrekleri iyi çalışıyor ki hala böyle sıska neyse pozumu koyayım şuraya @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @serhatt @Ahmed @Thequeer @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @sokak sanati @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @gözlemci @MayısKralı @turkuazz @yatutarsa
ay resmen yine zirvedeyim bir benim gözümde çıkmış herkesinki beklediğim yerde çıktı yanlız @Çiğdem- in böbreklerinde çıkmasını beklerdim 15 yıdır ev kızı ne çalışıyor ne okuyor ne ev işi yapıyor ne de sevgilisi var tüm gün yiyor içiyor ..... foruma giriyor demek ki böbrekleri iyi çalışıyor ki hala böyle sıska neyse pozumu koyayım şuraya @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @serhatt @Ahmed @Thequeer @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @sokak sanati @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @gözlemci @MayısKralı @turkuazz @yatutarsa
Özenti paçozay resmen yine zirvedeyim bir benim gözümde çıkmış herkesinki beklediğim yerde çıktı yanlız @Çiğdem- in böbreklerinde çıkmasını beklerdim 15 yıdır ev kızı ne çalışıyor ne okuyor ne ev işi yapıyor ne de sevgilisi var tüm gün yiyor içiyor ..... foruma giriyor demek ki böbrekleri iyi çalışıyor ki hala böyle sıska neyse pozumu koyayım şuraya @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @serhatt @Ahmed @Thequeer @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @sokak sanati @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @gözlemci @MayısKralı @turkuazz @yatutarsa
Özenti paçoz
Kullanma şunun giflerini.
İyi olmuş senle birisi aynı çıksaydı intihar ederdi sanırımay resmen yine zirvedeyim bir benim gözümde çıkmış herkesinki beklediğim yerde çıktı yanlız @Çiğdem- in böbreklerinde çıkmasını beklerdim 15 yıdır ev kızı ne çalışıyor ne okuyor ne ev işi yapıyor ne de sevgilisi var tüm gün yiyor içiyor ..... foruma giriyor demek ki böbrekleri iyi çalışıyor ki hala böyle sıska neyse pozumu koyayım şuraya @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @serhatt @Ahmed @Thequeer @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @sokak sanati @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @gözlemci @MayısKralı @turkuazz @yatutarsa