O benim hep Rachel'im. Angut avatarıyla bulaşıklarımı yıkıyor. @sokak sanati@Harunnn60 İlgiyi kesince @sokak sanati na mı sardın ayoll
O benim hep Rachel'im. Angut avatarıyla bulaşıklarımı yıkıyor. @sokak sanati@Harunnn60 İlgiyi kesince @sokak sanati na mı sardın ayoll
Aaa ben yine konuyu anlayamadım @sokak sanati avatarındakı kadın nasıl angut oluyorO benim hep Rachel'im. Angut avatarıyla bulaşıklarımı yıkıyor. @sokak sanati
Aaa ben yine konuyu anlayamadım @sokak sanati avatarındakı kadın nasıl angut oluyor
Aaa şuan bir şey anlamadım ama @kerem duyduğuma göre @Harunnn60 dan ilgi göremiyormuşi şu günlerde sana sarmış odaDazlak işte yarım ağız Türkçesi ile benim efsane karakterine dalga geçiyor
Bende Rachel'in yalancısıyım işte. Angut Ergün'müş adı. Böyle isim mi olur. @sokak sanatiAaa ben yine konuyu anlayamadım @sokak sanati avatarındakı kadın nasıl angut oluyor
Angut Ergün ilk defa şuan duydum ama Ergünden erkek olması lazım kişinin sanrım @sokak sanatiBende Rachel'in yalancısıyım işte. Angut Ergün'müş adı. Böyle isim mi olur. @sokak sanati
Bende Rachel'in yalancısıyım işte. Angut Ergün'müş adı. Böyle isim mi olur. @sokak sanati
Desene Rachel'in avatarını yerden yere vurduk. @sokak sanatiAngut Ergün ilk defa şuan duydum ama Ergünden erkek olması lazım kişinin sanrım @sokak sanati
Desene Rachel'in avatarını yerden yere vurduk. @sokak sanati
Harundan tekmeyi yiyince sana sarmış zaten ben duyumları aldımEnder Argun yazısını nasıl okudun sana bi Harun'un dokunma vakti gelmiş reglsin galiba
Forumda Harun olmayınca Rachel'i bir süre metresim yapmaya karar verdim. @sokak sanatiHarundan tekmeyi yiyince sana sarmış zaten ben duyumları aldım
Harundan tekmeyi yiyince sana sarmış zaten ben duyumları aldım
Yok bana sararsa belasını bulur istemem o dalzağı
Seni metresi yapmışForumda Harun olmayınca Rachel'i bir süre metresim yapmaya karar verdim. @sokak sanati
Seni metresi yapmış
Söylerken yine çarpılmış bu. Noluyor sana metresim her seferinde. @Çiğdem-Yok bana sararsa belasını bulur istemem o dalzağı
Onedio? @Çiğdem-Seni düstfhajs yaparım bak Kerem
Onedio? @Çiğdem-
Avatarındaki Angut Ergün'ün akrabası mı acaba o şey?
Düstfhajs ne aq?Espri bile anlamıyorsun. Harun'u istiyorum ben