Ona baya dikkat ettim zaten. Kimmiş o bilmediğim kişi?
Kavga etmeye ve akabinde rezil olmaya en münasip kişi yani son sıra
Ona baya dikkat ettim zaten. Kimmiş o bilmediğim kişi?
Angut kim ayoll @sokak sanatiBiri şuna tokat atsın. Kafayı üşütmüş. Lana Del Rey'i Angut Ergün sanıyor. @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @DarkLegenD @denizz19
Reset düğmem totomda çıktı, @Çiğdem- senden de bunu beklerdim zaten
Aaa niye erkeklerin kıçında çıkıyor anlamadım vlla hepiniz mi aynı şıkları işaretliyorsunuz ayollSenin reset düğmen totonda yazdı
Koskoca Leydi Argun'a hakaretten dava açabilir sana UmutBiri şuna tokat atsın. Kafayı üşütmüş. Lana Del Rey'i Angut Ergün sanıyor. @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @DarkLegenD @denizz19
Aaa illa duyarsın bir yer de ozaman seni bekleriz şarkı konusunaYok daha dinlemedim. Dinlemeye başlamak için başka bir yerde duyup beğenmem gerekiyor senin isteğinle olacak bir şey değil. Nedenini ben de bilmiyorum.
Hayatta öpmek isteyeceğim son kişi bile olmaz Musti
Musti sevenlerin kalbinde sevmeyenlerin kıçında çıkıyor çok doğru bir anketKalbimde çıktı
Çok yakışıklı niye ayollHayatta öpmek isteyeceğim son kişi bile olmaz Musti
Hahah bu muazzam bir tespitMusti sevenlerin kalbinde sevmeyenlerin kıçında çıkıyor çok doğru bir anket
Onunla niye konuşmuyorsun? O ne yaptı?Kavga etmeye ve akabinde rezil olmaya en münasip kişi yani son sıra
Onunla niye konuşmuyorsun? O ne yaptı?
@sokak sanati 'nın avatarındaki Angut'muş. Onu anladık.
@Harunnn60 İlgiyi kesince @sokak sanati na mı sardın ayoll@sokak sanati 'nın avatarındaki Angut'muş. Onu anladık.