Senin Reset Düğmen Nerende?

Türkler bir şey yapıyor çok nadir de olsa onları bile izlemiyorsun. :A Hatta yabancı işlerde de kan dondurucu işleri beğeniyorsun. :A
Aaa dizilerde 5 diziyi aşmamaya çalısıyorum Filmleri uzak olsun Kenanın filmlerini izliyorduk onuda @xemrexxx in Meryemi batırdı :(

Yabancıda Fantastik seviyorum dizilerde :Z Filmlerde Superkahraman /Aksiyon :Z

Aaa dizilerde 5 diziyi aşmamaya çalısıyorum Filmleri uzak olsun Kenanın filmlerini izliyorduk onuda @xemrexxx in Meryemi batırdı :(

Yabancıda Fantastik seviyorum dizilerde :Z Filmlerde Superkahraman /Aksiyon :Z
Ya bırak nerde kuru aksiyon var onu beğeniyorsun. :A Sanatın kalitelisine uzağından bile zor yaklaşıyorsun. :A

Kaliteli fantastik dizi de izlemiyorsun onlardan da haberim var. :A Ki fantastik dizilerde iyi diyebileceğim dizi yok denecek kadar azmış. :A
Her yıl 30 a yakın dizi buluyorum hepsi Fantastik nasıl yok ayoll :F

Benimde kanal fanı olduğum kanal CW Kanalımıza gelirsen tüm dizilerimiz en iyi fantastik diziler :A :A :A

Her yıl 30 a yakın dizi buluyorum hepsi Fantastik nasıl yok ayoll :F

Benimde kanal fanı olduğum kanal CW Kanalımıza gelirsen tüm dizilerimiz en iyi fantastik diziler :A :A :A
CW kanalını gördüğüm an kanım donuyor. :A Sayısı veya türü önemsiz. O türde kaliteli sanatsal değeri olan iş çok az sayıda var, CW de ise hiç yok. :A