Gizli kıçı kırıkAma böyle konuşarak her an gel bana saldır diyorsun.
Gizli kıçı kırıkAma böyle konuşarak her an gel bana saldır diyorsun.
Türkler bir şey yapamıyor ayoll zaten yaptıklarıda yabancıların çakması orjinali varkan
Türkler bir şey yapıyor çok nadir de olsa onları bile izlemiyorsun.Gizli kıçı kırık
Aaa dizilerde 5 diziyi aşmamaya çalısıyorum Filmleri uzak olsun Kenanın filmlerini izliyorduk onuda @xemrexxx in Meryemi batırdıTürkler bir şey yapıyor çok nadir de olsa onları bile izlemiyorsun.Hatta yabancı işlerde de kan dondurucu işleri beğeniyorsun.
Senin gibi sapık çıkmadık en azından. Dudak ne
Ya bırak nerde kuru aksiyon var onu beğeniyorsun.Aaa dizilerde 5 diziyi aşmamaya çalısıyorum Filmleri uzak olsun Kenanın filmlerini izliyorduk onuda @xemrexxx in Meryemi batırdı
Yabancıda Fantastik seviyorum dizilerdeFilmlerde Superkahraman /Aksiyon
Aksiyonu Türk dizisinde severim yabancıda FantastikYa bırak nerde kuru aksiyon var onu beğeniyorsun.Sanatın kalitelisine uzağından bile zor yaklaşıyorsun.
Pardon yanlış hatırlamışım. Tam senlikmiş.
Kaliteli fantastik dizi de izlemiyorsun onlardan da haberim var.Aksiyonu Türk dizisinde severim yabancıda Fantastik
Her yıl 30 a yakın dizi buluyorum hepsi Fantastik nasıl yok ayollKaliteli fantastik dizi de izlemiyorsun onlardan da haberim var.Ki fantastik dizilerde iyi diyebileceğim dizi yok denecek kadar azmış.
CW kanalını gördüğüm an kanım donuyor.Her yıl 30 a yakın dizi buluyorum hepsi Fantastik nasıl yok ayoll
Benimde kanal fanı olduğum kanal CW Kanalımıza gelirsen tüm dizilerimiz en iyi fantastik diziler
CW Bu işin profosoru ayoll sen bir Supernatural izlesen görürsünCW kanalını gördüğüm an kanım donuyor.Sayısı veya türü önemsiz. O türde kaliteli sanatsal değeri olan iş çok az sayıda var, CW de ise hiç yok.
O diziyi 11 12 sezon sürdürecek ne yaşadı o senarist ve kanal yöneticileri. Kanım dondu bak yine, hem de sabah sabah.
Gece bakarım ablacım.
@denizz19 in neresinde çıktıysa seninki de orandadırGece bakarım ablacım.
Kıçımda@denizz19 in neresinde çıktıysa seninki de orandadırbaşka bişi çıkarsa istediğin çıkana kadar testi yaptun demektir
Hhaha Amerikanın Arka SokaklarıO diziyi 11 12 sezon sürdürecek ne yaşadı o senarist ve kanal yöneticileri. Kanım dondu bak yine, hem de sabah sabah.
@denizz19 in neresinde çıktıysa seninki de orandadırbaşka bişi çıkarsa istediğin çıkana kadar testi yaptun demektir
@xemrexxx in gözünde @sokak sanati dudağında çıktı diğerlerinin hep kıçında çıktı endenseGece bakarım ablacım.
@xemrexxx in gözünde @sokak sanati dudağında çıktı diğerlerinin hep kıçında çıktı endenseAaa benim kalbimde
@mrt-06 bakalım neresindeymiş Mustim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?