Valla abicim ben başta tahmin etmiyordum yorumlaşacağımızı @Dosi zeynep devam edince bende ettim işte
Dizi ilk bölüm pek istenileni vermedi ama konusu çoştuValla abicim ben başta tahmin etmiyordum yorumlaşacağımızı @Dosi zeynep devam edince bende ettim işte
Hala yükselme durumu var.Star kötü hamlesi ile 3 işi batırdı, benim seriyi de bozdu@Özgür
https://twitter.com/x/status/1355411400219357184
Dizi ilk bölüm pek istenileni vermedi ama konusu çoştuUmarım yükselir
En başını izlemedim, sonra baya bi 1 saat izledim ve sıkıldım kanalı değiştirdim. Sonra heyecanlı bir sahne olmuş geri döndüm ve dizi sonradan canlandı. Güzel olacak belli ama izlemeyi düşünmüyorumHala yükselme durumu var.Umudunu kaybetme.Sen sevdin mi diziyi?
Ben bir iki sahnesine denk geldim sarmadı.En başını izlemedim, sonra baya bi 1 saat izledim ve sıkıldım kanalı değiştirdim. Sonra heyecanlı bir sahne olmuş geri döndüm ve dizi sonradan canlandı. Güzel olacak belli ama izlemeyi düşünmüyorumkonusu güzel (Özcan Deniz'in, hikayesi ve ailesinin olayları ilgi çekici) aşkları ilgimi çekmedi
Bu Türkü Turan'ın da kaderi sanırım girdiği dizilerde bir iki bölüm sonra ölüyo bakalım bu dizide ne olacak ama yaşar herhalde ..
Umarım ölmez... Diziye renk katıyor.Çocuğu var , annesiz kalmasın.. Bu İsmet de , Selo gil geldiğinden beri hiç rahat vermiyor...Bu Türkü Turan'ın da kaderi sanırım girdiği dizilerde bir iki bölüm sonra ölüyo bakalım bu dizide ne olacak ama yaşar herhalde ..
izliyorum canım izleiyorum da bu hafta içim kıyıldı yeminle Zahide nin cenaze sahnesi çalan gıy gıy gıy müzik içim karardı içiiiim 🙄@Zeyno45 izliyormusun diziyi baba yaşıyormuşş
izliyorum canım izleiyorum da bu hafta içim kıyıldı yeminle Zahide nin cenaze sahnesi çalan gıy gıy gıy müzik içim karardı içiiiim 🙄
ee hadi inşallah 😉 Bu bahçıvanın kardeşi ne ayak polis falan mı abi ayrı tarz da kız apayrı anlam veremedim o karakter kalıcımı acaba ?Reyting için bunların olması lazım yarın inşAllah iyi gelir reytingler
ee hadi inşallah 😉 Bu bahçıvanın kardeşi ne ayak polis falan mı abi ayrı tarz da kız apayrı anlam veremedim o karakter kalıcımı acaba ?
he ya gııı geçen hafta halı silkelerken bahçıvan baktı ya zahideye zahidede korktu sonra adam korkma bacım kardeşime çok benziyon şaşırdım sadece dedi yaaO bahçıvanın kardeşimiydi bende kim bu diyorum anlamadım ki valla
son sahne fenaydı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?