The_Erinch
Favori Üye
Final yapmadan kalksa bitse de kurtulsa ekran şundan. 😡Bu ne zaman final yapacakmış
Final yapmadan kalksa bitse de kurtulsa ekran şundan. 😡
Gıcıklaaar siziiii 😡 Hadi siz biraz ötede oynayın bak melo geliyo ona göre @AngelicaBu ne zaman final yapacakmış
Gıcıklaaar siziiii 😡 Hadi siz biraz ötede oynayın bak melo geliyo ona göre @Angelica
------
------
SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
Ekli dosyayı görüntüle 100853Ekli dosyayı görüntüle 100854Ekli dosyayı görüntüle 100855Ekli dosyayı görüntüle 100856Ekli dosyayı görüntüle 100857Ekli dosyayı görüntüle 100858Ekli dosyayı görüntüle 100859Ekli dosyayı görüntüle 100860Ekli dosyayı görüntüle 100861Ekli dosyayı görüntüle 100862
------
SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Ayliz, bir yandan annesi için üzülürken, bir yandan da onun nasıl ve kim tarafından bu hale getirildiğini anlamaya çalışmaktadır. Kadir’in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta zorlanır.
Songül, Selo’nun hayatındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalar. İsmet ile birlikte gerçekleri araştırmaya başlarlar. Nezahat, Kadir’e giderek Cemal hakkında onu uyarır. Cemal, Ayliz’e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de Sibel’in gizlediği gerçekle ilgili kanıtlar bulmayı amaçlar.
Meryem, gerçekleri itiraf ettirmek için, Erol’u kurduğu oyuna çekmeye çalışır. Bu konuda Selo’nun desteğine ihtiyacı vardır. Ancak oynadığı oyunun bedeli büyük olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 100863
#şükür 🤲Ya rabbim şükürler olsun o büyük gün geldi çattı. Ekranlar rezaletin zirve noktasındaki dizi denmeyi bile hak etmeyen şeyden kurtuluyor. 2 diziyi yerinden etti ama tüm 'ah'lar tuttu sonunda 13. bölümüyle kendi gününden çok farklı bir günde final yapacak BU GÜNLERİ DE GÖRDÜK ÇOK SÜKÜR.
İki güne kalmaz alışırsın sen de, ilk başlarda biraz garipsiyor insan ama zamanla neye alışmıyor ki dizi konularının emekliye ayrılmasına da alışamasın...
Bu zaten ilk günden belliydi. İyi bile sürdüİki güne kalmaz alışırsın sen de, ilk başlarda biraz garipsiyor insan ama zamanla neye alışmıyor ki dizi konularının emekliye ayrılmasına da alışamasın...
Hercai'yi de oraya postaladım şimdiFinal Yapan Dizi ve Programlar, ne kadar yakıştı.
Hayatımdaki en harika gecelerden biriHercai'yi de oraya postaladım şimdi
Başından beri layık olduğu yer. Hem geç oldu, hem güç...Final Yapan Dizi ve Programlar, ne kadar yakıştı.