he ya gııı geçen hafta halı silkelerken bahçıvan baktı ya zahideye zahidede korktu sonra adam korkma bacım kardeşime çok benziyon şaşırdım sadece dedi yaa
Ayy doğru ya unutmuşum onu ben bakalım ne çıkıcak altından
he ya gııı geçen hafta halı silkelerken bahçıvan baktı ya zahideye zahidede korktu sonra adam korkma bacım kardeşime çok benziyon şaşırdım sadece dedi yaa
İlhan bütün dizilerinde harcanıyor galiba.Çok iyi olurdu aslında
İlhan bütün dizilerinde harcanıyor galiba.
Dizi nasıl ilerliyor? Beğeniyormusun daha?
Diz reyting olarak beklenen etkiyi gösteremedi. Bakalım ne kadar devam edecek.SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
Ekli dosyayı görüntüle 100339Ekli dosyayı görüntüle 100340Ekli dosyayı görüntüle 100341Ekli dosyayı görüntüle 100342Ekli dosyayı görüntüle 100343Ekli dosyayı görüntüle 100344Ekli dosyayı görüntüle 100345Ekli dosyayı görüntüle 100346Ekli dosyayı görüntüle 100347
Ekli dosyayı görüntüle 100348
------
Her hangi bi hayranlığım ve bağlılığım olmadı diziye karşı benimkisi göz tiryakiliği
Bu reytinglerle sezon sonunu zor görür gibi tabi özcan deniz starla anlaşma imzalamadıysaDiz reyting olarak beklenen etkiyi gösteremedi. Bakalım ne kadar devam edecek.
Dizi nasıl ilerliyor? Beğeniyormusun daha?
Aslında günü iyi. Kendini sevdiremedi demek kiBence çok iyi gidiyor dizi günündenmi niye bilmiyorum seyirci desteği yeterli ama bu haftaki bölümden umutluyum fragman harika görünüyor
Aslında günü iyi. Kendini sevdiremedi demek ki
Iyy, bu ne midem kalktı cidden. (Diziye antilik yapmak için değil bu arada cidden çok iğrendim.)
Şunun bile fragmanı geldi ya... 😡
Offf of, çürüdüm resmen Star'ın Twitter hesabında. 😡Şunun bile fragmanı geldi ya... 😡