O nişanlısı değilmiydi? Dikkat etmedim gerçi ona. Reklamdan sonra o sahnede mi bitti? Akıncı'ya geçtim sonra yineÇantayla gelen çocuk vardı ya ondan düştü sanırım takıların içinde o yüzükte vardı
O nişanlısı değilmiydi? Dikkat etmedim gerçi ona. Reklamdan sonra o sahnede mi bitti? Akıncı'ya geçtim sonra yineÇantayla gelen çocuk vardı ya ondan düştü sanırım takıların içinde o yüzükte vardı
Hayır, Arka Sokaklar izledim.@Emre Ozansoy sen diziyi izliyormusun?
İzleyeceğin bir dizi mi peki?Hayır, Arka Sokaklar izledim.
Twitter'da yorumlara baktım, pek emin değilim. Ama ilk bölümüne bakarım bir ara.İzleyeceğin bir dizi mi peki?
Ben başta sıkıldım ama sonra beğendim fakat izlemem gibi. Arada belki kısa kısa videolarla neler oluyor bakarım.Twitter'da yorumlara baktım, pek emin değilim. Ama ilk bölümüne bakarım bir ara.
O nişanlısı değilmiydi? Dikkat etmedim gerçi ona. Reklamdan sonra o sahnede mi bitti? Akıncı'ya geçtim sonra yine
Twitter'da yorumlara baktım, pek emin değilim. Ama ilk bölümüne bakarım bir ara.
Yeğeninin kafasını böyle saçma sapan şeylerle doldurma yazıktır.Türkü Turan'ın rolü şaşırttı. O kocası Kadir'in kardeşi falan mı acaba? Garip baktı Cenazede.
------
Küçük yeğenim Özcan Deniz yani Kadir karakteri annesi ile konuşurken 'bu annesi değildir, bu kadından daha yaşlı' dedi ve Ayliz ile gelinlikçide karşılaştıkları sahnede 'bu kızı galiba dedi' Ben de yok, sevdiği kadın deyince 'Aralarında kaç yaş var' diye sordu@Alos @Zeyno45 @Angelica @Tolstoyevski @Aserat @Özgür
Bu diziyi açma, sıkıcı dediYeğeninin kafasını böyle saçma sapan şeylerle doldurma yazıktır.
İnşallah bu akşam ekran başında olan reyting denekleri de bunu söylemiştir.Bu diziyi açma, sıkıcı dedi
Konuyu açan olarak ilk bölüme bakmadan olmazdı
Severim ben öyle kitaplarda ve dizilerde başrol ve baş karekterlerle birlikte yaşamayı yoksa boş boş okur ve izler geçersin bir iz bırakmaz sende o nedenle tüm dizilere bakmaktansa az sayıda dizi izlemeyi tercih ederim
Ben seni konuya çekmesem profilde takılı kalacaktınSeverim ben öyle kitaplarda ve dizilerde başrol ve baş karekterlerle birlikte yaşamayı yoksa boş boş okur ve izler geçersin bir iz bırakmaz sende o nedenle tüm dizilere bakmaktansa az sayıda dizi izlemeyi tercih ederim
Ben kartal yuvamı seviyorum biliyon mu o yüzden sahaya pek inmiyorumBen seni konuya çekmesem profilde takılı kalacaktınaz konulara in, mesaj sayın yükselsin. Seni de kutlayacak kulüpler olsun
O kartalın kanadını kıracağımBen kartal yuvamı seviyorum biliyon mu o yüzden sahaya pek inmiyorum
Canım benim alanım ayrı. Reyting ve TV haberleri kısmına daha yeni yeni bulaşıyorum. Ben de genelde açılmayanları açıyorum (Dizilere giren oyuncu vs).Demi evet ee anacım siz adminlerden bana fırsat kalmıyo ki konu açmaya tam konu bulup geliyorum bi bakıyorum paylaşılmış maşallah hepiniz jet gib zehir gibisiniz ee ben garibime de okuması düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?