Ağustos 31 gün. Oradan bir eksimiz var. 27'sinden sonra belli olacak gibi.Bizim tahmin daha ağır basıyor bekle gör.
Ağustos 31 gün. Oradan bir eksimiz var. 27'sinden sonra belli olacak gibi.Bizim tahmin daha ağır basıyor bekle gör.
Oha bizim tahmin çok yakın tutacak gibi ve tabiiki ödülümü isterim.Son 1 hafta. Şarkı da 116 milyon izlenmede. Forum admini @mrt-06 ile resmi anlaşma sağladık. Kazanan üyelere 1 aylığına kesin olarak "En İyi Müzik Tahmincisi" etiketi verilecek.Tabi isterseniz, zorla değil
@Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @sokak sanati
130'u geçebilir hala.Oha bizim tahmin çok yakın tutacak gibi ve tabiiki ödülümü isterim.
31 agustos dogum gunum bilemiyorum yani.130'u geçebilir hala.Günde 2 milyon izlense tam tam 130 oluyor 31 ağustos'ta.
etiket de olmadı. @MasacRE- @sokak sanati @MayısKralı
Tamam biz aldık.31 agustos dogum gunum bilemiyorum yani.
Heyecanladım.Tamam biz aldık.Forumda alınmış en güzel doğum günü hediyesi olacak.
Phoebe izleye izleye trolll oldum bendegörevi troll'e kullanma.Güzell.
121-130 dedim
ben şimdi kullansam sayılırmı?görevi troll'e kullanma.Güzell.
1 ay önce cevap verebilirmiyim?ben şimdi kullansam sayılırmı?
ben konuyu geç farkettim ama seninki bence sayılmamalıBen de dün kullandım
ben geç farkettim ama1 ay önce cevap verebilirmiyim?
Süper mod olan Deniz. Eklesin.ben konuyu geç farkettim ama seninki bence sayılmamalı
ben geç farkettim ama
nereye ekleyecek ben fransız kaldım konuya şimdiSüper mod olan Deniz. Eklesin.
Ben de geç fark ettim belki sen de iyice egoist oldunben konuyu geç farkettim ama seninki bence sayılmamalı
ben geç farkettim ama
Nereye ne ekliyoruzSüper mod olan Deniz. Eklesin.
ben bu kapattırmamışmıydım ne ara açıldı.nereye ekleyecek ben fransız kaldım konuya şimdi
oylama 30 ağustosa kadarmış. daha sürem var oy vermeye
Deniz sana karşı gelince egoist mi oluyorumBen de geç fark ettim belki sen de iyice egoist oldun
Nereye ne ekliyoruz
olaya fransız kalan senmişsin demekben bu kapattırmamışmıydım ne ara açıldı.Oyla tabi ki.
Zaten orjinal liste bende.
Benim karşı konulamaz egoma rakip olarak gelirsen egoist olursunDeniz sana karşı gelince egoist mi oluyorumuğraşma benle
olaya fransız kalan senmişsin demek
dur bi kopya çekeyim nekadar izlenmiş ama tahminim 130 u geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?